Minik Rabia'dan Vali'ye teşekkür ziyareti

Yozgat Valisi Necati Şentürk tarafından ameliyat ettirilen küçük Rabia, annesiyle birlikte Vali Şentürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Minik Rabia'dan Vali'ye teşekkür ziyareti
Minik Rabia'dan Vali'ye teşekkür ziyareti
GİRİŞ 25.04.2011 21:10 GÜNCELLEME 25.04.2011 21:10

Yozgat’ta ev ziyaretleri sırasında Sevda Nur Kurt ve Murat Kurt çiftinin kızları Rabia Kurt’un nefes borusu ile ilgili rahatsızlığını öğrenen Vali Necati Şentürk, şahsi gayretleri ile Rabia’nın ameliyatını, geçen hafta Ankara Dr. Sami Ulus Hastanesi'nde yaptırdı.
Ameliyat sonrası iyileşerek ayağa kalkan minik Rabia ile annesi Sevda Nur Kurt, Vali Necati Şentürk’ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Rabia’nın çiçek vererek teşekkür ettiği Vali Necati Şentürk, küçük Rabia’yı sağlıklı görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.
Vali Şentürk, “Rabia’yı böyle sağlıklı bir şekilde görmek bizleri çok mutlu etti. Onun minicik ellerinden aldığım bu çiçek benim için dünyanın en güzel hediyesidir. Kendisine ailesiyle birlikte bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Rabia’nın annesi Sevda Nur Kurt ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, kızının nefes borusu ile ilgili doğuştan gelen bir rahatsızlığı olduğunu belirterek, ”Kızımın nefes borusundaki rahatsızlığını maddi imkansızlıktan tedavisini ve ameliyatını yaptıramamıştık. Kızımızı böyle görmek ve bir şey yapamamak bizleri çok üzüyordu. Valimizin evimizi ziyareti sırasında kendisine bu sorunumuzu ilettik. Sayın Valimiz Necati Şentürk’ten Allah razı olsun, bizlerle ve kızımız Rabia ile yakından ilgilenerek ameliyatını yaptırdı. Bizlere bu imkânları sağlayarak kızımızın iyileşmesine vesile oldu. Kendisine sonsuz teşekkürler ediyorum.” diye konuştu.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MGM'den sarı kodlu uyarı! Vatandaşlara çağrı
Fenerbahçe'ye soğuk duş! Aslan Kadıköy'de kükredi