Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a gemicikle yüklendi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan ile ilgili olarak, ''Ben hortumcu olmadığımı söylüyorum, o da çıksın 'ben de hortumcu değilim' desin. Ben çocuklarıma gemi mi aldım?'' dedi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a gemicikle yüklendi
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a gemicikle yüklendi
GİRİŞ 12.05.2011 23:30 GÜNCELLEME 12.05.2011 23:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 Kılıçdaroğlu, yarın bazı ilçelere yapacağı ziyaret için geldiği Kayseri'de, Erkilet Havaalanı'nda partililerce karşılandı.

Otobüsle kentin caddelerini dolaşarak halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, konaklayacağı otele gelişinde, bir gazetecinin, ''Başbakan'ın bazı iddiaları oldu. Eşinizin soyadıyla ilgili olarak gündeme getirdiği iddiaya ilişkin bir yanıtınız olacak mı?'' sorusu üzerine, şunları söyledi:

''Bütün devletin arşivi kendi elinde, istediğini çıkarabilir. Hiçbir şeyden korkmuyorum, hiçbir şeyden çekinmiyorum. Kendisine açıklıkla söyledim. Devletin arşivlerini al, yanına bakanlarını al, benim karşıma, arzu ettiğin televizyonda çık, oturup hesaplaşalım, millet de seyretsin. Bu kadar açık söylüyorum, bu kadar net söylüyorum. O da otursun, dinlesin, benim ne söylediğimi duyuyorsa mesele yok. Öyle lig, mig ayaklarına girmesin. Ben de insanım, o da insan. Ben de politika yapıyorum, o da politika yapıyor. Ben de bu ülke için çalıştığımı söylüyorum, o da bu ülke için çalıştığını söylüyor. Ben hortumcu olmadığımı söylüyorum, o da çıksın 'ben de hortumcu değilim' desin. Ben çocuklarıma gemi mi aldım? Ne aldım ben? Bütün her şeyin hesabını vermeye hazırım. Yeter ki o da her şeyin hesabını vermeye hazır olsun.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • M/Y 13 yıl önce Şikayet Et
    Gemiden bahsedeceksek,. CHP önce kendi geçmişindeki gemi olayını şöyle ağız tadı ile bir araştırsın, Rahmetli Özal'ın Bakanı İsmail Özdağlar'ın başını yiyen gemi dosyasını bir daha elden geçirsin.. O 2 gemi kime aitti ve hangi kredilerle alınmıştı.. Kılıçdaroğlu buyur top sende.. kurcalada, kurcala..
    Cevapla
  • EDİP ÇALIŞKAN 13 yıl önce Şikayet Et
    BUNA SORU SORANDA KABAHAT. Sevgili Gazeteci arkadaş ne sormuş bizim kemal efendi ne cevap vermiş? ya arkadaşlar hala bu adamı konuşturduğunuza inanamıyorum adam hiç birşeye cevap vermiyorki soruya soruyla karşılık vermekten başka bu güne kadar ne cevap alabildiniz. adamda cevap verecek yüz yok. ben bu iddaları sayın Başbakandan duydum beklerdimki Kemal efendi çıksın yalan desin. diyemediğine göre neyin tartışmasını yapıyoruz adam biraz erkek olur yaptıysada yaptım der.bunun nasıl biri olduğunu çözebilen varsa Allah rızası için banada söylesin bir günü öbür gününü tutmayan birini ben nasıl çözeyim neyine güvenip oy vereyim.
    Cevapla
  • Yusuf ERDEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    İyide Sayın Kılıçdaroğlu. Sende surat yokki. afedersin Her gelene Yarabbi Şükür diyorsun. Adam belgesini sundu işte Belge sundu dikkat et iddia değil senin gibi. Ama sen hala devletin arşivi elinde diyorsun. Sende azıcık utanma olsa idi konuşamazdın. Ama Sayın Başbakanımında dediği gibi senin kadar yalancısını bu millet görmedi. Hiç yüzünde kızarmıyor. Neyse çok konuşmaya değmez nasıl olsa 13 Hazirandan itibaren haberal görevini devralacaktır. Şimdiden geçmiş olsun diyorum :)
    Cevapla
  • aysel7511 13 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu'ndan inciler. Kılıçdaroğlu Erdoğana ve AKP'ye temelsiz şeylerle yüklendikçe inandırıcılığını kaybediyor.Desteksiz atmak yerine 12 haziran sonrası yapacakları muhalefeti anlatsınlar.İyi muhalefet yapacaklarına insanları inandırsınlar.Kılıçdaroğlu nasılki kaset komplosu ile geldi ise onu oraya getirenler zamanı geldiğinde,kendisini de tasfiye edecektir.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 13 yıl önce Şikayet Et
    SSK.ya asıl atanacak kişilerin hakkını yiyip yerlerine kendi Akrabalarını yerleştirmiş.. .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in  Ortadoğu toplumlarına vurduğu büyük darbede Türkiye'ye düşen!
Savaşın seyrini değiştirecek saldırı! İsrail'den 18 yıl sonra bir ilk! O bölgeyi vurdular