Kayıp 4 polisin cesetleri çıkarıldı

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın Beykoz açıklarında düşen helikopterle ilgili"4 arkadaşımızı kaybettik" dedi, Kayıp 4 kişinin cesedi denizden çıkarıldı.

Kayıp 4 polisin cesetleri çıkarıldı
Kayıp 4 polisin cesetleri çıkarıldı
GİRİŞ 20.05.2011 20:20 GÜNCELLEME 20.05.2011 20:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kazanın ardından helikopterin enkazına ve kayıp personele ulaşmak amacıyla Anadolu Kavağı açıklarında Deniz Polisine ait tekneler denizden, helikopterler ise havadan arama çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan, helikopterde bulundukları belirtilen 5 kişiden 4'ünün, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir, Bilgi İşlem Şube Müdürü Ragıp Ali Bilgen ve oğlu Deniz Bilgen ile Komiser Murat Güçlü olduğu öğrenildi.

Kemal Özdemir'in kazadan sağ olarak kurtulduğu, diğer kişilerin ise kayıp olduğu bildirilmişti

Aramalar sonrasında İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın 4 polisle ilgili "Arkadaşlarımızı kaybettik" açıklamasını yaptı.

SON DAKİKA

Kayıp 4 kişinin cesedine ulaşıldı. 3 kişinin kimliği ise  Komiser Murat Güçlü, Oray Sarıçay ve Tarık Bilgen.

Ayrıntılar geliyor

YORUMLAR 6
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    acı bir kaza. ölenlere Allah Rahmet Eylesin ,yalnız çocuğun helikopterde bulunma nedeni nedir bu düşündürücü
    Cevapla
  • fatih DEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESN.... Helikopterde çocuk ve sivil yolcunun ne işi olabilir,ne amaçla uçuyordu,neden yetkililer açıklamıyor ?
    Cevapla
  • mevlüt 13 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum. Şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.Bir süre birlikte Çalıştığım çok iyi bir insan olan Kemal Müdürüme de geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim
    Cevapla
  • nanik yanciyan 13 yıl önce Şikayet Et
    elim kaza. acele komplo teorisini yazalımda gasteler baskıya yetişmeden milleti şişirelim.deniz guvvetindeki ergenekocu ekip elektronik karıştırma uygulamış.içinde bir takım emniyetcinin bulunduğu helikobakter aracı dinleme yapılıyor olabilir.taş düşebili ayı çıkabili diyerekten indirmiştir.çocukta muhtemelen gezinti kamuflesidir.acele tez teori yazılır.pratiği enterese etmez.
    Cevapla
  • Ali KANDEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin... Rabbimiz rahmetiyle muamele etsin.. Ailelerine sabr-ı cemil ihsan etsin. Cenâb-ı Hak görünmez kazalardan, belalardan, musibetlerden saklasın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkezi Randevu Sistemi'nde büyük değişiklik! Sorun kökten çözülecek!
İsrailli Bakandan 'Vadedilmiş topraklar' itirafı! Smotrich ağzındaki baklayı çıkardı