Bombanın elinde patlama anı görüntülendi

Bismil'de polise bomba atmaya çalışan kişinin bombanın elinde patlaması sonucu hayatını kaybetti. Demir’in elindeki bombanın patlama anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 29.03.2012 16:01 GÜNCELLEME 29.03.2012 16:01
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bombayı hazırlamaya çalışan Demir, pimi çekmeye çalışırken bomba patlıyor. Parmakları kopan Şahin Demir, acıyla elini tutarak geriye savruluyor. Yüzü kapalı göstericiler, patlamadan sonra Demir’e yardım etmeye çalışıyor.

Bitlis'in Hizan ilçesi ile Siirt'in Baykan ilçesi arasında yer alan Sehi Ormanları bölgesinde 24 Mart'ta öldürülen 15 PKK'lı kadın teröristten ikisinin cenazesi dün Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde toprağa verildi. Velat Argış ile Şehriban Argış'ın cenaze töreni gerekçesiyle yasa dışı gösteri yapıldı.

Göstericilerin arasında bulunan Mehmet Şahin Demir, polise el yapımı bomba atmaya çalışırken patlama meydana geldi. Parmakları kopan gösterici hastaneye kaldırıldı. Polis bu sırada kopan parmakları bulmak amacıyla seferberlik başlattı. Demir, parmak arama çalışmaları devam ederken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YORUMLAR 17
  • bgungor 12 yıl önce Şikayet Et
    mendakka dukka?. Bom atanın amacı belli,akibeti belli bugün olmasa yarın zavallı pinokyolar anneler hiç ağlamasın,devlet varlığı az hissedilen yerlerde pkk dans ediyor töneticiler düşünsün neden büyük şehirlerde desdek ve taraftar bulamıyorlar.?
    Cevapla
  • Teamo 12 yıl önce Şikayet Et
    NE KDAR CAHİL OLDUKLARINI ANLAYIN İŞTE. daha eline verilen bombayı nasıl kullanacagını bilmıyor... ''ELİNE VERİLEN'' kendi amacı olsaydı elindekinde kar topu olmadgını ve nasıl kullanacagını bilirdi. Yazık olan bizim insanımıza oluyor... elin jonhları hansları tutuşturuyor ellerine bunları!
    Cevapla
  • HasCan 12 yıl önce Şikayet Et
    KADER-İ İLAHİ. İnsan zulmeder; Kaderi İlah-i adalet eder.
    Cevapla
  • abuzer düldül 12 yıl önce Şikayet Et
    Ben birsey anlamadim. Kim nerde patliyor da ölüyor, videodan hicbirsey anlasilmiyor.
    Cevapla
  • efe sem 12 yıl önce Şikayet Et
    Merhamet.... Bu gençlerin herbirinin beyni yıkanmış durumda...Evde akşama kadar devleti düşman ilan eden ve bu doğrultuda yayın yapan ROJ TV, etrafında akraba,anne-baba,arkadaş çevresinde aynı propaganda...Şimdi sorarım size: Siz olsaydınız aynı şeyi yapmaz mıydınız? Ben bu insanların içinde yaşıyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih'teki vahşette korkunç yeni detaylar! Katil Semih Çelik'i anlattı! Ürpertici sözler
Galatasaray, Yunus Akgün'le güldü!