İsrail elçilik konutu önünde gazze protestosu

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı, Gazze'ye destek için, İsrail Elçiliği Konutu önünde basın açıklaması yaptı. Partililer İsrail aleyhine sloganlar attı.

İsrail elçilik konutu önünde gazze protestosu
İsrail elçilik konutu önünde gazze protestosu
GİRİŞ 18.11.2012 16:22 GÜNCELLEME 18.11.2012 16:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Ankara İl Başkanlığı tarafından, 'Masum Gazze Halkına Destek, Zalimlere Telin' başlıklı basın açıklaması yapıldı.

İsrail Elçiliği Konutu önünde yapılan açıklama sırasında partililer tarafından, "Biz Fatihlerin nesliyiz", "Katil İsrail" ve "Dişe diş kana kan intikam intikam" sloganları atıldı. 'Yalnız değilsin Gazze milli görüş seninle' yazılı pankartla yapılan eylemde, basın açıklamasını yapan Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu, insanlık onurunun zedelendiği günlerin yaşandığını belirterek, "İsrail kan dökmeye doymuyor. Sapık inançları ona şizofren rolleri yaptırıyor" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın, İsrail'e 'one minute' demesinin gerektiğini kaydeden Hacıabdullahoğlu, "Suriye'ye uygulanan müeyyidelerin İsrail'e uygulanmasını, hava sahasının kapatılmasını, ticari ilişkilerin kesilmesini bekliyoruz. Cesaret madalyaları derhal kesilsin. Değilse maskelerin düşüşü çok ucuz olur"ifadesini kullandı.
Avrupa, ABD ve gazı alınmış insanlığın, yaşanan dramı kart postaldaki yangını seyreder gibi izlediklerini ifade eden Hacıabdullahoğlu, İsrail'in şımarıklığının ve her türlü alçaklığının batı ve ABD'den kaynaklandığını söyleyerek, "Filistin bizim kalbimizdir. Oraya yapılan her saldırı kalbimize hançerdir. Kanayan yürekleriyle ümmetin sabrını daha çok beklemeyin" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından sloganlar atan partililer, olaysız şekilde dağıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • burak şişman 11 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. valla lafla herkes yanında nette baktığın zaman herkes klavyede
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail, Lübnan'da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi!
Bahçeli'den yeni anayasa açıklaması