İstanbul'da karakola patlayıcı atıldı

Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi'ne patlayıcı atıldı. Olayda, ilk belirlemelere göre 1 kişi yaralandı. İstanbul Valisi Mutlu olayı iki kişinin gerçekleştirdiğini tahmin ettiklerini belirtirken saldırganlardan biriyle ilgili ayrıntı verdi.

İstanbul'da karakola patlayıcı atıldı
İstanbul'da karakola patlayıcı atıldı
GİRİŞ 08.12.2012 22:36 GÜNCELLEME 09.12.2012 07:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İstanbul'un Bahçelievler ilçesindeki Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi'ne patlayıcı atıldı. Ses bombası olduğu sanılan patlayıcının infilak etmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 1 kişi yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yenibosna'da polis merkezine kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, polis merkezine saldıranların iki kişi olduğunun tahmin edildiğini söyledi.

Vali Mutlu, saldırganlardan, yasa dışı sol bir örgüt mensubu olduğu tespit edilen kadının, bir tabanca, bir uzun namlulu silah ve bir el bombasıyla birlikte ele geçirildiğini, kaçan diğer saldırganın yakalanması için de çalışmaların sürdürüldüğünü bildirdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • muzaffer 11 yıl önce Şikayet Et
    bazıları. bazı vatandaşlar demişki neden vurup öldürmedi... polis asker gibi değildir.. kanunlar polisin aleyhine işler.. askerin kendi mahkemesi kendi kanunu vardır... polis arkdaş orda öldürseydi savcı polis memuru hakkında kasten adam öldürmekten dava açardı.. ve polis ceza alırdı.. polisin değeri işte bu kadar...
    Cevapla
  • cesur malatyalı 11 yıl önce Şikayet Et
    sizin ordan bakılınca öyle gözüküyor. kmseye kinim yok doğruları söylüyorum bir uzman işe başlarken 1700 tl başladı şimdi 3200 alıyor bir assubay 2200 işe başlarken şimdi 3800 alıyor her seferinde polise zam yalanlarıyla haber yapaıp polise yakınmış gibi kendini gösterenler nedense hiç bir zaman alınmayan zamlar yerile getirilmeyen sözleri takip etmedi... içişleri bakanı polisin maaşı 2001 den bu yana 700 den 2600 olmuş diyor sorun bakalım diğer memur veya işçi maaşları ne olmuş benim çalıştığım dairede odacılar geçen yıl 1650 alıyordu şimdi 2800 geçkin alıyor o da odacı dairenin müdürü 3500 tl alıyor şef 3000 alıyor bu hükümet polisi hiçe saydı ha bu arada ben sandığa son 14 veya 15 yıldır gidiyorum oyumuda hep akp veya rp verdim pişman değilim sadece eleştirmek amacıyla yazdım
    Cevapla
  • hakanasil 11 yıl önce Şikayet Et
    malatyalı cesur bu kin be kardeşim. polisi hükümet neden sevmesin. maaşlarını artırdı. mesai de alacaklar. sendika kurucaklar. yanmayan araç bile alıyorlar. şark ve istanbul görev süreleri azaldı. sayıları artırıldı. nissan juke bile kullanıyorlar. hepsinin morali iyi. binlerce üniv mezunu polis olmak için sırada bekliyor. polislik artık çok cazip
    Cevapla
  • ismail güngören 11 yıl önce Şikayet Et
    klavye cesuru malatyalı. insaf biraz..
    Cevapla
  • ALAİ KOC 11 yıl önce Şikayet Et
    yakalanmadılar mı?. yanlış anlamayın da..canlı mı diye sormuyorum..en azından itlaf edilmeleri bile yeterdi ama...neyse .polisimiz elbet girdikleri fare deliğinden enselerinden tutup çıkaracaktır onları.ama diri olmasın .serbest kalınca yine aynisini yapar bu kansızlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret
Bahçeli'den yeni anayasa açıklaması