Dehşete düşüren görüntü!

Yoğun kar yağışıyla birlikte çatılarda biriken karlar tehlike saçmaya başladı. Yetkililer tüm vatandaşları yolda yürürken çatı saçaklarında oluşan sarkıtlara karşı çok dikkatli olmaları konusunda uyardı.

GİRİŞ 09.01.2013 19:54 GÜNCELLEME 09.01.2013 19:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mazgirt İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf Yaşar'ın, Tunceli Moğoltay Mahallesi Ata Sokak'taki bir iş hanının önüne geçici olarak park ettiği 07 N 5584 plakalı özel aracının üzerine çatıdan kar kütlesi düştü. Maddi hasar oluşan araçta bulunan 9 yaşındaki Ayşe Altıntaş, yara almadan kurtuldu.
Bir süre sonra iş hanının önüne gelen Mazgirt Müftüsü Yaşar, vatandaşların yardımıyla aracını güvenli bölgeye çekti.

Kar kütlesinin düştüğü an, sokaktaki MOBESE kamerasına yansıdı.
Mazgirt'te görev yapan imam Abdullah Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Mazgirt İlçe Müftüsünün aracını buraya park etmiştik. O da bir yere kadar gitmişti. Aracın üzerine çatıdan kar düştü. Araç hasar gördü. Çocuk aracın içindeydi'' diye konuştu.

İmam Altıntaş'ın kızı Ayşe Altıntaş ise ''Bir anda aracın üzerine bir şeyler geldi. Korktum, bağırdım. Biri geldi, beni araçtan indirdi'' dedi.

Görgü tanığı Şükrü Kılıç da ''Çatından kar kütlesi çok şiddetli şekilde düştü. Çocuğu araçtan çıkardık, sonra babası geldi. Araç çok kötü bir durumda'' ifadelerini kullandı.


KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • hacıahmet kartal 11 yıl önce Şikayet Et
    bizim oralarda. her kar yağdığında yaşanır bu görüntü genelde bir adım önünüze veya arkanıza düşer aslında çok sıradan ve tehlikesizdir. asıl tehlikeli olan ise bir kaç gün sonra kar yağması durur havalar iyice soğur çatılardan metrelerce uzunlukta bazen çapı yarım metreyi bulan buzlar asılmaya başlar. işte o buz düşünce çok dehşet verici görüntüler oluyor ALLAH muhafaza çok tehlikeli
    Cevapla
  • Remzi Altunkaya 11 yıl önce Şikayet Et
    dehsetler icinde izledim. videoyu izledikten sonra karar verdim ki iste habercilik budur bul yapistir kac kisi öldü aceba yazik cok üzüldüm
    Cevapla
  • ahmet yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    dehşete düştüm. dehşete düştüm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın zirvesindeki 20 takım! Listede tek Türk takımı var...
İkinci siber saldırıda ABD uçağı detayı! Abdullah Ağar açıkladı