Aydar da suikast için 'provokasyon' dedi

Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Zübeyir Aydar, örgütün Paris'teki enformasyon bürosuna düzenlenen saldırının, İmralı ile yapılan görüşmelere karşı yapıldığını söyledi.

Aydar da suikast için 'provokasyon' dedi
Aydar da suikast için 'provokasyon' dedi
GİRİŞ 10.01.2013 16:41 GÜNCELLEME 10.01.2013 16:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Irak'ın kuzeyinde yayın yapan Rudaw gazetesine konuşan Zübeyir Aydar, aralarında PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu üç PKK'lı kadının öldürüldüğü silahlı saldırının provokasyon amaçlı yapıldığını belirtti. 

Aydar, " İmralı görüşmelerini sekteye uğratmak için yapılmış bir provokasyon eylemdir. Bu karanlık güçlerin eylemi İmralı ile yapılan yeni görüşmeleri engellemek için yapıldı. Eylemi düzenleyen karanlık güçler, Türkiye'deki derin devlet ile bağlantılı” iddiasında bulundu.

YORUMLAR 4
  • mehmet güler 11 yıl önce Şikayet Et
    3 pkk'lının katlinde gizli istihbarat örgütleri. paris'te öldürülen 3 pkk lının katilinde kandil-imralı çatışmasının yanı sıra derin devleti,iran/vevak,suriye/el muhaberat ve israil/mossad gizli istihbarat örgütlerini unutmamak gerek.bunların dışında orta doğuda güçlü bir türkiye istemeyen bir sürü avrupalı var.fransa,almanya,rusya ilk akla gelenler.benim ilk şüphem mossad ve vevak. saygılarımla.
    Cevapla
  • yaşar sağlam 11 yıl önce Şikayet Et
    yine türkiyeyi suçlamış. yine türkiyeyi suçlamış
    Cevapla
  • Tuvad Nıdya 11 yıl önce Şikayet Et
    derin devlet yaptı dememiş ki.... derin devlet ile bağlantılı ,karanlık güçler demiş...iki ifade arasında çok anlam farkı var...
    Cevapla
  • mustafa 11 yıl önce Şikayet Et
    pkk kendi yaptığı işi. devlete yıkmaya çalışıyor..bizim derin veya değil hiç bir kurumumuz böyle bir infaz yapamaz..hele akp döneminde..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Biden'dan Nasrallah açıklaması! Flaş Orta Doğu talimatı! Hizbullah, Hamas, Husiler...
10 ay boyunca dinlendi! İlk veriler analiz ediliyor