Birand'ın oğlu açıkladı: Babamı kaybettik

Gazeteci Mehmet Ali Birand, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oğlu Umur Birand, babasının saat 18.29 sıralarında hayatını kaybettiğini açıkladı.

GİRİŞ 17.01.2013 18:43 GÜNCELLEME 18.01.2013 11:08
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Birand'ın vefat haberini, oğlu Umur Ali Birand, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde kamuoyuna duyurdu.

Umur Ali Birand, ameliyatın çok basit bir ameliyat olmasının beklendiğini ifade ederek, şöyle devam etti:

''Hiç beklenmedik bir anda kaybettik. Babam 71 yaşındaydı. Vücudundaki son elektriğe kadar ben ve annem yanındaydık. Bütün arayan, telefon eden, bekleyen arkadaşları, meslektaşları, devlet büyükleri, tanıdık tanımadık herkese çok teşekkür ediyoruz. Sizi mahcup ettik ki, Mehmet Ali Bey'i yeniden karşınıza getiremedik. Hepimizin başı sağ olsun. Çok sağ olun.''

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden yapılan açıklamada;

''Hastamız Mehmet Ali Birand, safra yollarına yönelik geçirdiği girişimi izleyen dönemde gelişen kardiyak yetmezlik sonrasında yapılan tüm müdahalelere cevap vermemiş ve saat 18:29'da kaybedilmiştir'' denildi.

Birand, safra kesesi ameliyatının ardından oluşan kalp sorunu yüzünden yoğun bakımda tutuluyordu.

Geçen yıl pankreas kanseri teşhisi konulan, ünlü gazeteci uzun bir tedavi süreci atlatmıştı.

YORUMLAR 26
  • nurettin gül 11 yıl önce Şikayet Et
    mehmet ali birandın vefatı çok ilginç hikmetler ihtiva ediyor.... çok farklı ve bir o kadar da ilginç detaylar la karşılayışıyorum..zira mehmet ali birandın vefatı belkide bir çok hikmetleri ihtiva ettiğini düşünüyorum..mevtin hak olduğunu ve her nefsin ölümü tadacağı gerçeği taş kalb li olanları bile bir an bile olsa düşündürmeye teşvik etmesi inşALLAH hayra vesile olur..ayrıca en ilginç detay ise yıllarca içerden ve dışardan beslenen ve bu milletin kanı üzerinden hesap yapanların bir şekilde teşeronluğuna soyunan pkk lıların gündemde fazla kalmasını engellemesi bir o kadar iyi olmuştur diye düşünüyorum..zira başbakan bunlara karşı halkı düşünmekle beraber zerre miskal pkk ya taviz yada ılımlı adımlar atması bunları kudurtacak ve fazlası ile çok pahalıya mal olacak diye düşünüyorum..dışardan ve içerden damarları kesilse yapacak ve tutanacak dal bulamıyacaklar..
    Cevapla
  • süleyman bostancı 11 yıl önce Şikayet Et
    biz kurtulduk . biz kurtulduk diyer tarafdakilere ALLAH yardım etsin
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    ölüyü üç şey takip eder. peygamber efendimiz (s.a.v.) bir hadis-i şeriflerinde, şöyle buyurur:“ölüyü üç şey takip eder: ailesi, malı ve ameli. ikisi geri döner; biri kalır: ailesi ve malı geri döner; ameli ise kalır.” [buhârî, rikak, 11/315]
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    sempatik, özgüveni yüksek, kaprissiz ve çalışkan bir insandı.... ölümüne üzüldüm. ALLAH'tan kendisine rahmet diliyorum.
    Cevapla
  • Barışık hayat 11 yıl önce Şikayet Et
    de ki: "sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, muhakkak sizi bulacaktır". de ki: "sizin kendisinden kaçtığınız ölüm, muhakkak sizi bulacaktır. sonra görünmeyeni ve görüneni bilene döndürüleceksiniz. o size (bütün) yaptıklarınızı haber verecektir. "(cum'a- 8)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor Akyazı'da kabustan Denswill'le uyandı
Merkez Bankası'ndan döviz hesapları için faiz kararı