Cenazesi ne zaman ve nerede toprağa verilecek?

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın cenazesinin cumartesi günü toprağa verileceği bildirildi.

Cenazesi ne zaman ve nerede toprağa verilecek?
Cenazesi ne zaman ve nerede toprağa verilecek?
GİRİŞ 17.01.2013 23:06 GÜNCELLEME 18.01.2013 10:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D Haber Koordinatörü Süleyman Sarılar, VKV Amerikan Hastanesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmet Ali Birand için cumartesi günü öğle vakti Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenleneceğini söyledi.

Sarılar, Birand'ın, kılınacak cenaze namazının ardından Anadolu Hisarı'ndaki aile kabristanına defnedileceğini kaydetti.

Bu arada, Hasan Cemal, Taha Akyol ve Güneri Civaoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda gazeteci, VKV Amerikan Hastanesi'ne geldi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Kerem Mavi 11 yıl önce Şikayet Et
    ah zavallılar. dün sövdükleriniz bugün nasıl dostunuz oldu düşünme engelliler...iktidara gelene kadar sövdüğünüz bu türk düşmanı yaratıklar iktidara gelince iktidar yalakası olunca menşeine, inancına bakmadan nasılda dostunuz oldu birleştiğiniz tek ortak nokta türk düşmanlığı
    Cevapla
  • ali çamkömürü 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin. ALLAH rahmet eylesin gazetecilik uç noktalarda olmayı gerektirir. kimi zaman, bi terör örgütü lideriyle görüşür .röportaj yaparsın,kimi zaman bir devlet başkanıyla, birandta böyle yaptı kimileri cok eleştirdi apoyla fotografları var. die evet roportajda yaptı. bana göre başarılı bir gazeteciydi dunyanın bir çok ulkesinde bir çok liderle röportaj yaptı. bu kolay bişey deyil. bizim ülkemizde böyle gazeteci bir kaç tanedir. ve birisini bugun kaybettik..ölümüde içine doğmus gibi son haber programında dualar istedi guler yuzle şen şakrak bence sevmesenizde kötü yorumlar yazmayın gercekten hoş deyil.ALLAH rahmet eylesin haberlerde ölümünü duydugumda gercekten duygulandım.
    Cevapla
  • ali eren 11 yıl önce Şikayet Et
    türkiye için büyük kayıp. tayyip erdogan için nasıl dünya lideri diyorsak,rahmetli mehmet ali birand,da dünya gazetecisiydi,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den beş kente son dakika uyarısı!
ABD'li senatörden tarihi itiraf: İsrail'e silah satışları durdurulacak mı?