Erdoğan'ı eleştireyim derken komik oldular
Almanya'da yayın yapan bir gazete, Erdoğan'ı eleştireyim derken komik duruma düştü. Gazetenin Filistin'le ilgili sözleri evlere şenlik...
![Erdoğan'ı eleştireyim derken komik oldular](https://i20.haber7.net/resize/1280x720/haber/haber7/bigmanset/erdogani_elestireyim_derken_komik_oldular_1417958993_9048.jpg)
Alman ‘Welt am Sonntag’ gazetesi “Feminizm öldürücü mü?” başlığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın erkek eşitliği hakkında yaptığı yorumlara dikkat çekti.
Gazete haberinde ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kadın, erkek eşitliği hakkında bilimsel belge aradığını yazdı.
GAZETEDEN ‘YALNIZ SULTAN ERDOĞAN ‘ BAŞLIĞI
Welt am Sonntag gazetesi yaklaşık tam sayfa ayırdığı ikinci haberinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sultana benzetti. ‘Yalnız Sultan Erdoğan’ başlığıyla çıkan haberde şu ifadelere yer verildi:
BU SÖZLERİ KULLANMAK İÇİN KÖR VE SAĞIR OLMAK GEREKİR
“Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam ve demokrasi için bir ümitti. Batı karşıtı tutumuyla izlediği politikayla Rusya Başbakanı Putin’e benzemeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan geriye gidiyor, eski tarihini yaşatmayı hedefliyor. Genç Müslümanlara büyüklük hastalığı olan megalomani aşılıyor… Cumhurbaşkanı Erdoğan 600 milyon Euro AK Saray projesine yatıracağına Filistinli Müslümanlara yardımcı olabilirdi. Filistin halkını düşünmeyen cumhurbaşkanı Erdoğan batıyla ilgilenmiyor. Hatta batının Türkiye’yi eleştirmesini istiyor. Çünkü Erdoğan hiçbir zaman AB’yi istemedi, sıcak bakmadı. Batının bir parçası olmak istemedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayalinde modern hilafet devleti yatıyor. Demokrasi maskesi altında gizlenen Erdoğan İslam devleti kurmak istiyor. Karşı çıkan askerleri cezalandırdı, giderek batı karşıtı tutumuyla gerçek yüzünü gösterdi… Avrupa’da iki diktatör Putin ve Erdoğan kenarda kaldı. Boğazın padişahı Erdoğan kendine güce kaptırmış iç politikalarını saptırıp kendisini kahraman göstermeyi tercih ediyor. Ülkesini tehlikeye götüren Erdoğan’ın Osmanlı hayalleri gençleri batı düşmanlığı ve büyüklük hastalığına götürüyor.”
Gazete Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm hesaplarının alt üst olduğunu elinde tuttuğu sepetin içindeki tüm yumurtaların kırıldığını şimdi ise kırılmış yumurtalarıyla bin odalı sarayında yalnız sultanı oynadığını yazdı. Artık geriye dönüş yok batıya ve İsrail’e karşı sesini yükselten Erdoğan yeniden Müslümanları kendine çekmeyi hedefliyor.
-
paşazade 10 yıl önce Şikayet Etyusuf yusuf...Beğen
-
fatma 10 yıl önce Şikayet Etbu yazının içeriği bana pek bir tanıdık geldi(bizimkiler mi onlardan alıntı yapıyor yoksa onlar mı?)ayrıca biz ''sultanımızdan''yani cumhurbaşkanımızdan çok memnunuz siz olmasanız da olur yani...Beğen
-
Vedat 10 yıl önce Şikayet EtSizin batinizda AB nizde batsin. bati oldunuzda ne oldu? evet RTE bir sultandir varmi RTE iyisi? cok yakin bir zamanda bizlere nekadar muhtac oldugunuzu hissedeceksiniz.Beğen
-
ahmet 10 yıl önce Şikayet Etbunlar böyle yazoyorsa Cumhurbaşkanımız doğru yolda demektir. :)))Beğen
-
bahadır yıldız 10 yıl önce Şikayet Etbiz millet olarak gazetenin anlattığı erdoğanı seviyoruz.filistine yardımmış.sen önce siyonistlere dalkavukluk yapmamayı öğren.megolamanyaklık batının hastalığıdır.biz batının vurduğu narkozdan uyanıp taşıdığımız değerin ardına düştük.ayrıca kendi derdinize yanın.sanane filistinden islam dünyasından ey batıl kafa...Beğen