Hatay

Kaçak yapıda şoke eden detay: 53 rögar kapağı!

12:08 08 Nisan 2025 8 Yorum Var
Kaçak yapıda şoke eden detay: 53 rögar kapağı!

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kaçak bir yapının yıkımı sırasında şoke eden bir olay yaşandı. Yapının bulunduğu bahçeye yerleştirilen 53 rögar kapağı dikkat çekti.

İskenderun Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde Hazine ve Belediye arazileri üzerine yapılan kaçak yapılar tespit edilerek ilgili İmar Kanunu uyarınca yıkım çalışmaları devam ettiği öğrenildi. 

YIKIM BAŞLADI 

Ekipler tarafından ilçe genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında, Numune Mahallesi'nde Hazine arazisi üzerine yapılan ruhsatsız kaçak yapı, mevzuat çerçevesinde verilen sürenin dolmasının ardından yıkım çalışmaları yapıldı.

DEKOR OLARAK KULLANILDIĞI ORTAYA ÇIKTI 

Yıkım çalışması esnasında bahçede dekor olarak kullanılan 53 rögar kapağı dikkat çekti.

Rögar kapaklarıyla ilgili tutanak tutulurken, yıkım esnasında polis ve zabıta ekipleri de güvenlik önlemi alarak hazır bulundu.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • MEHMET ŞEVKİ GÖZ 1 hafta önce Şikayet Et
    Bundan önceki daha önceki belediyeler şimdiki partiden hicmi dikkat etmediler
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • afacan 2 hafta önce Şikayet Et
    eger devlet mali caldi ise her kapat icin ayri ayri bes yil verin yikim yaninda ek ceza olacak ve hapis butun masrafi ødemesi de gerek
    Cevapla
  • erdi 2 hafta önce Şikayet Et
    her yer hırsız dolu
    Cevapla
  • ilhan Ekinci 2 hafta önce Şikayet Et
    Yıkımı Yapanlardan Allah razı olsun, Her tarafı gasp etmişler Yazık memleketimize
    Cevapla
  • sdf 2 hafta önce Şikayet Et
    Hırsız haramzedeler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.