72 kilo veren Esin Gündoğdu'dan büyük değişim! Resmen başka biri oldu

Yeni Gelin dizisi ile akıllara kazınan oyuncu Esin Gündoğdu verdiği kilolarla gündeme geldi. Yıllar içinde yaşadığı büyük değişimi ile ön plana çıkan oyuncu Esin Gündoğdu'yu görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

72 kilo veren Esin Gündoğdu'dan büyük değişim! Resmen başka biri oldu
72 kilo veren Esin Gündoğdu'dan büyük değişim! Resmen başka biri oldu
GİRİŞ 28.06.2024 15:48 GÜNCELLEME 28.06.2024 15:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İlk kez Recep İvedik filmi ile kamera karşısında oyunculuk performansı sergileyen oyuncu Esin Gündoğdu sempatik tavırları ile tanınıyordu. Kilolu haliyle akıllara kazınan Esin Gündoğdu'nun büyük değişimi, adeta ağızları açık bıraktı. 

Yeni Gelin dizisinde Türkmen karakteri ile izleyicinin gönlünde taht kurmayı başaran oyuncu Esin Gündoğdu, en son Vermem Seni Ellere'de boy göstermişti. Yaklaşık 2 yıldan beri bir projede dahil olmayan oyuncu meğer bu süre zarfında tam 72 kilo vermiş.

72 kilo veren ve yeni haliyle adından söz ettiren oyuncu şimdi de bir film dizisi ile ekranlara dönüyor. Eyvah Ramazan Bey isimli internet dizisi ile anlaşan oyuncu, son haliyle sosyal meydanın gündemine oturdu. 

İşte  Esin Gündoğdu'nun son hali...

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE!

Esin Gündoğdu'nun yeni halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, ünlü oyuncunun değişimi hakkında olumlu yorumlar yaptı ve azmini takdir etti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Zeynep 4 gün önce Şikayet Et
    Kadın kaç yaş birden gençleşmis. Güzelliği ortaya çıkmış
    Cevapla
  • Ayse 3 gün önce Şikayet Et
    Zaten güzeldi
    Cevapla
  • Gasap haydo 5 gün önce Şikayet Et
    İçinden adam çıkmış
    Cevapla
  • fırat 5 gün önce Şikayet Et
    taş gibi olmuş maşallah
    Cevapla
  • abdullah ünal 5 gün önce Şikayet Et
    kardeş öylemi söylenir :))))
    Cevapla
  • Msfr 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadindan bir afet cikmis...
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    eski hali osmalı bir görünümü vardı şimdiki hali biraz kibar olmuş . yahu türk kadını yürüyünce yerler zım zım ses getirir.60 kiloluk kadın yürüse nolacak sanki ava gidecek tazı gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sokak röportajında "geçiniyorum" diyen vatandaşa hakaret
ABD’de polis, hırsızlık şüphelisi 13 yaşındaki çocuğu vurdu