Yağmur Atacan'dan para itirafı! Pınar Altuğ'dan az kazanınca bakın ne yaptı...

Eskiden oyunculuk yapan Yağmur Atacan neden oyunculuğu bıraktığı ile ilgili şoke eden bir itiraf ile gündeme geldi. Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ'un kendisinden daha fazla geliri olduğu için oyunculuğu bıraktığını açıkladı.

Yağmur Atacan'dan para itirafı! Pınar Altuğ'dan az kazanınca bakın ne yaptı...
Yağmur Atacan'dan para itirafı! Pınar Altuğ'dan az kazanınca bakın ne yaptı...
GİRİŞ 20.10.2023 15:10 GÜNCELLEME 20.10.2023 15:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Doktorlar dizisinde Hasan karakteri ile akıllara kazınan Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan yıllardan beri hiçbir projede yer almıyor. Oyunculuğa ara veren Yağmur Atacan, mesleği bırakmasının arka perdesindeki gerçeği anlattı. 

2008'de, Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ ile dünya evine giren ve mutlu evliliğine devam eden Yağmur Atacan en son 2016'da Pamuk Prens isimli sinema filmi ile oyunculuk performansı sergiledikten daha sonrasında ticaret hayatına atıldı. 

Masterchef'te potaya kim gitti (12 Ekim)? 2 yarışmacıyı da zor bir yarışma bekliyor Masterchef'te potaya kim gitti? 2 yarışmacıyı da zor bir yarışma bekliyor

Yağmur Atacan

Geçtiğimiz günde bir etkinliğe katılan Yağmur Atacan'a neden oyunculuğu bıraktı soruldu. Atacan'ın verdiği yanıt ise herkesi şoke etti. 

"AZ KAZANAN İŞİ BIRAKACAKTI"

Yağmur Atacan, oyunculuğu bırakmasına ilişkin yaptığı açıklamada eşi Pınar Altuğ'un kendisinden daha fazla geliri olduğunu öne sürerek "Çocuğumuz doğduğunda oyunculuğa ara verdim. Az kazanan işi bırakacaktı. Ben bıraktım" ifadelerini kullandı. 

"OYUNCULUKTA AĞASINIZ"

40 yaşındaki eski oyuncu yağmur Atacan dizi ve film setlerini özlediğini dile getirdi ve ekledi: Sette herkes sizi el üstünde tutar. Ama ticarette kimse kimseye acımaz. Oyunculukta ağasınız.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - Haber editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • küstüm 1 yıl önce Şikayet Et
    Mağazin dünyasında örnek bir aile. Takdir ediyorum.
    Cevapla
  • Levent 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen o kadına sayı duy helal olsun pınar hanım ALLAH RISKINI ARTIRSIN PINAR HANIM MAVİ OLARAK YAA HAKK YAAA HAKK
    Cevapla
  • Suvari 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani karı parası yiyip kariyer yapıyon
    Cevapla
  • Demir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yoo adam da ticaret yapıyomuş sadece oyunculuk yapmıyor nerenizle okuyosunuz
    Cevapla
  • ömer faruk kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu ikili boşanmadılar mı?????????????????????
    Cevapla
  • boş işler bakanı 1 yıl önce Şikayet Et
    yooo
    Cevapla
  • fakirullah 1 yıl önce Şikayet Et
    çok mu önemli senin için vah vah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Ongun'un avukatı canlı yayında konuştu... 'Sızıntı' şüphesini artıran sözler
Rusya son dakika duyurdu! 10 bölge ele geçirildi! Ukrayna'ya ağır darbe: 76 bin asker...