Arka Sokaklar oyuncularının 18 yılık değişimleri olay oldu

Arka Sokaklar oyuncuları artık 'Bizden biri'... 18 sezon televizyon ekranından, ailelerin çayına eşlik eden Arka Sokaklar gerek güldürüyor gerek heyecan yaşatıyor. Yıllardan beri Kanal D'den seyircinin evine konuk olan Arka Sokaklar oyuncu kadrosunun değişimleri olay oldu.

Arka Sokaklar oyuncularının 18 yılık değişimleri olay oldu
Arka Sokaklar oyuncularının 18 yılık değişimleri olay oldu
GİRİŞ 13.06.2024 17:43 GÜNCELLEME 13.06.2024 17:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranının başarıya doymayan dizisi Arka Sokaklar 18 sezondan beri fırtınalar estirmeye devam ediyor. Öyle ki dizideki karakterler, evden biri ya da yan komşuymuşçasına benimsenmiş durumda.

Arka Sokaklar 31 Temmuz 2006'da başladığı ekran yolculuğunu 18 yıldan beri sürdürüyor. Dizi, uzun soluklu olması ile, Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak adını televizyon tarihine yazdırdı.

Yüzlerce bölüm (​675 bölüm) izleyici ekrana kilitleyen Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu da dizi gibi yıllandı. Dizide rol alan çocuk oyuncular genç, orta yaşlı oyuncular ise yaşlandı. Arka Sokaklar oyuncularının değişimleri ise oldukça dikkat çekti.

İşte Arka Sokaklar'ın 1. bölümüyle ekrana gelen ve adını unutturmayan oyuncuların yıllar içindeki değişimleri...

ZAFER ERGİN

Dizinin Rıza Baba'sı Zafer Ergin dizinin ilk bölümünden itibaren dizide boy gösteren oyunculardan biri.

ŞEVKET ÇORUH

Arka Sokaklar'da Mesut Komiser rolü ile oyunculuk performansı sergileyen Şevket Çoruh, 2006-2022 arasında dizide rol ayrıldıktan sonra veda etti. 2 sezon dizide yer almayan oyuncu 2024'ye yeniden kadroya dahi oldu.

ÖZGÜR OZAN

Dizinin en istikrarlı oyuncularından biri de Özgür Ozan. Çocuklar Duymasın ile adını duyuran oyuncu 18 yıldan beri Arka Sokaklar'ın vazgeçilmez isimlerinden Hüsnü Çoban...

GAMZE ÖZÇELİK

Gamze Özçelik de dizinin ilk bölümünden itibaren 3 sezon Zeynep karakteri ile dizide yer aldı. 2 sezon ara verdikten sonra yeniden diziye dönen oyuncu 2013'ten beri Arka Sokaklar'da boy göstermiyor.

UĞUR PEKTAŞ

Uğur Pektaş ise 2 kez diziye dahil olup ayrıldı. 2006 ile 2009 arasında, 2010 ile 2014 arasında ve 2015 ile 2016 arasında dizide Murat karakteri ile oyunculuk performansı sergiledi.

ALP KORKMAZ

Arka Sokaklar'ın ilk bölümünden itibaren uzun yıllar boyunca Ali Akdoğan karakterine hayat veren Alp Korkmaz, 2021'de kadrodan ayrıldı.

PINAR AYDIN

Akademi Türkiye'de derece elde ettikten sonra oyuncu olan Pınar Aydın, dizide Pınar Soylu karakteri ile 2 sezon boyunca boy göstermişti.

YÜSRA GEYİK

2006'da henüz bir çokken diziye dahil olan Yüsra Geyik 2020'ye kadar Zeliha Çoban karakterini canlandırdı. Günümüzde ise Taş Kağıt Makas dizisinde Rüya karakterine hayat vermektedir.

KERİMHAN DUMAN

Arka Sokaklar'ın büyüttüğü çocuklardan biri de Kerimhan Duman. Tunç karakteri ile çocuk oyuncu olarak girdiği dizide genç bir delikanlı oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • M.A. 1 ay önce Şikayet Et
    Hic izlemedim bu diziyi eskiden Light erkek olarak tabiyorum bu özgür ozani aklimda öyle kalmis
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Kabak tadı verdi artık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiyatı satıcı değil alıcı belirliyor: Konutta-araçta alıcı ‘kral’ oldu
Erdoğan'dan teşkilata net uyarı! Sokak köpeği sorunu için açıklama