Çok Güzel Hareketler oyuncusu hastalığını böyle açıkladı: Dehşete kapılıyorum!

Kanal D ekranında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar ile üne kavuşan ve bir dönem Oğuzhan Koç ile adı anılan Zeynep Koçak yıllardan beri yaşadığı hastalığını itiraf etti. Zeynep Koçak aciz görünmeyi sevmediğini, geleceğini düşününce dehşete kapıldığını açıkladı.

Çok Güzel Hareketler oyuncusu hastalığını böyle açıkladı: Dehşete kapılıyorum!
Çok Güzel Hareketler oyuncusu hastalığını böyle açıkladı: Dehşete kapılıyorum!
GİRİŞ 07.06.2024 10:38 GÜNCELLEME 07.06.2024 10:38

2008 ile 2011 arasında Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar komedi programı ile kendisini tanıtan, sonrasında da birçok filmde rol alan Zeynep Koçak, itiraf ettiği hastalığı ile gündem oldu.

Değişimi ve son hali ile adından söz ettiren 41 yaşındaki oyuncu Zeynep Koçak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile 23 yıldan beri derealizasyon hastalığı ile mücadele ettiğini açıkladı.

Zeynep Koçak yaptığı açıklamada, "Ben yaklaşık 23 yıldır derealizasyon adı verilen, yani gerçeklik algısının yitirilmesi olarak özetleyebileceğim, normalde 15'er dakikalık ataklar halinde olan ama bende atipik bir versiyonu mevcut olduğu için 23 senedir aralıksız 7/24 her gün yaşadığım ve gerçek hissetmek nasıl bir şey artık unutalı çok olduğu bir rahatsızlıkla uğraşıyorum." ifadelerini kullandı. 

Arka Sokaklar oyuncularının 18 yıldaki değişimi olay oldu! Nasıl başlamıştı?Arka Sokaklar oyuncularının 18 yıldaki değişimi olay oldu! Nasıl başlamıştı?

Derealizasyonun tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu ve beraberinde anksiyete ve panik atak gibi rahatsızlıkları da getirdiğini altını çizdi ve Küçük Esnaf filminin ardından birçok işinin kabul olduğunu ancak 9 sene boyunca bir işinin yayınlanmadığını şu sözlerle aktardı: 

Şu an kendime olan güvenimi kaybetmesem de geleceği düşündüğüm an inanılmaz bir korku ve dehşet yaşıyorum. Bugün olduğu gibi. Çünkü 9 sene yokuş aşağı yürüyünce insan ister istemez güzel şeyleri hak etmediğini düşünüyor. Zaten geleceğimi düşündüğümde bu yüzden dehşete kapılıyorum. Normalde aciz gözükmeyi hiç sevmem, yani beni tanımayan insanlara. Kime ne yani ben ne yaşıyorum? Niye paylaşıyorum? Ne yapıyorum kendimi mi acındırıyorum? Bana üzülün mü istiyorum? Hiçbiri değil sadece tüm bunların buraya yazabilecek kadar normal şeyler olduğunu hissetmeye ihtiyacım var.

Zeynep Koçak sözlerinin sonunda ise işine aşık olduğunu, üretmeden duramayacağını söyledi ve ekledi: Başarısızlığın, üzülmenin, depresyonun, hastalığından bahsetmenin, ağlamanın, zaman zaman pes etmenin normal bir şey olduğunu düşünmeye ihtiyacım var.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray transferde geri sayıma geçti! KAP yolda
THY Başkanı Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağız