Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı 'Çok utanırım' sözleri ile resmen itiraf etti

Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Ceren Karakoç katıldığı programda samimi açıklamalar yaptı. Oyuncu Ceren Karakoç özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklama ile sosyal medyada gündem oldu.

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı 'Çok utanırım' sözleri ile resmen itiraf etti
Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı 'Çok utanırım' sözleri ile resmen itiraf etti
GİRİŞ 11.06.2024 15:17 GÜNCELLEME 11.06.2024 15:17
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

2 sezondan beri Show TV ekranında yayınlanan ve bu hafta sezon finalini izleyiciye sunacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Yalazoğlu Karakoç özel hayatıyla ilgili itirafı ile gündeme geldi. 

Ceren Yalazoğlu Karakoç, geçtiğimiz gün sosyal medya platformunda seyirci ile buluşan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programının konuğu oldu. Ceren Yalazoğlu Karakoç'un ergenlik döneminde yaşadığını anlattığı anısı sosyal medyada gündem oldu.

Çok Güzel Hareketler oyuncusu hastalığını açıkladı: Geleceğimi düşününce dehşete kapılıyorum!Çok Güzel Hareketler oyuncusu hastalığını açıkladı: Geleceğimi düşününce dehşete kapılıyorum!

"AYIP OLMASIN DİYE HER ŞEYİ YAPABİLİRİM"

 Ceren Yalazoğlu Karakoç aynı zamanda da bu hayatta ayıp olmasın diye her şeyi yapabileceğini şu sözlerle ifade etti: Ben bir gün eczaneye girdim, bir şey alacaktım. Eczacı bana 3 bin TL'lik ürün sattı. Ayıp olmasın diye aldım. Ben ayıp olmasın diye bu hayatta her şeyi yapabilirim. 

"ÇOK UTANIRIM BUNDAN"

İşte, oyuncu Yalazoğlu Karakoç'un gündem olan sözleri:

Şöyle bir sevgilim anım var. Benim bir sevgilim vardı. Aramız çok da iyi gitmiyordu. İşte o sevgilim varken başka bir sevgilim oldu. Aynı anda oldu. O akşam ikisinin de radyo programına katılıp bana şarkı armağan edesi tuttu. O dönemlerde çok vardı. İşte atıyorum Burak'tan canı sevgilisine falan... Direkt Ceren Yalazoğlu'na deyince sonra bu durum ortaya çıktı. İkisi de aynı radyo programını dinliyor. Evet, çok utanırım bundan... Çocuktan ayrılsana diğeriyle beraber olacaksan.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • AHMET UZUN 3 hafta önce Şikayet Et
    Her zaman derim. İnsanda 2 şey olacak. 1- Allah'tan korkma, 2- Kuldan utanma.
    Cevapla
  • HAKAN 3 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim sen bizim neslimizi bunları örnek almaktan koru ya Rabbim.
    Cevapla
  • Anatolia 3 hafta önce Şikayet Et
    Hayâ Ya Rabbim
    Cevapla
  • Vural 3 hafta önce Şikayet Et
    pardon söyleşinizi hamamda mı yapmıştınız. Hayatın, rolündekine ters. nasıl içselleştirerek oynayacaksın. Sizin islami değerlere bakış açınız, oynadığın film gibi absürt. hayatınla büründüğün rol arasında KOCAMAN BİR FARK VAR.
    Cevapla
  • Fahri 3 hafta önce Şikayet Et
    Ar haya vel iman..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan 'Kayseri' açıklaması
Fenerbahçe milli futbolcuyu duyurdu! 3+1 yıllık sözleşme