Tarihi dizinin oyuncusu sessiz sedasız evlendi! Başak Daşman'ın eşi bakın kimmiş...

İlk evliliğini oyuncu Sinan Albayrak Başak Daşman ikinci evliliğini yaptı. Gözlerden uzak nikah masasına oturan 48 yaşındaki Başak Daşman'ın eşi oldukça merak edildi. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Tarihi dizinin oyuncusu sessiz sedasız evlendi! Başak Daşman'ın eşi bakın kimmiş...
Tarihi dizinin oyuncusu sessiz sedasız evlendi! Başak Daşman'ın eşi bakın kimmiş...
GİRİŞ 10.06.2024 12:04 GÜNCELLEME 10.06.2024 12:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdulhamid'de Şivanaz karakterini canandıran, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinde ise Seyyare rolüyle oyunculuk performansı sergileyen Başak Daşman ikinci kez evlendi. 

25 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden 48 yaşındaki oyuncu, gözlerden uzak, sessiz sedasız bir evlilik yaptı. İlk evliliğini 2010'da oyuncu Sinan Albayrak ile yapan oyuncu 13 yıllık yalnızlığının ardından evliler kervanına katıldı. 

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sında şok itiraf! Aldattığını kabul ettiKızılcık Şerbeti'nin Nursema'sında şok itiraf! Aldattığını kabul etti

En son Star TV ekranında izleyici ile buluşan başrolünde Caner Cindoruk ve Şevval Sam'ın yer aldığı Yan Oda dizisinde boy gösteren Başak Daşman kısa süre önce nişanlandığı Onur Altun nikah masasına oturdu.

'Annem Hakkında' filminin hazırlıklarını yürüten oyuncu sade bir düğün yapmayı tercih etti. Çift, Kadıköy Evlendirme Dairesinde gerçekleşen törenin ardından arkadaşları ile birlikte düğünde eğlendi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • hayırlısı 3 hafta önce Şikayet Et
    sanatçı bile belediyede evleniyor ise garip guraba ne yapsın. Allah mesut etsin
    Cevapla
  • ismet 3 hafta önce Şikayet Et
    bunlar bu dizide oynamaya laikmi adammı bulamadınız
    Cevapla
  • vatandaş 3 hafta önce Şikayet Et
    Laik oldukları için oynadılar, layık oldukları için değil. İsmet Bey, Türkçemizi düzgün kullanın lütfen!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Kayseri paylaşımları için soruşturma açıldı
Tarafını belli etti! Dünyaca ünlü efsane boksörden A Milli Takım'a destek