Yıldız Tilbe sahnede argo konuşunca olanlar oldu! Kenan Doğulu kahkahayla yanıt verdi

Bodrum'da konser veren Yıldız Tilbe sahnede Kenan Doğulu'yu misafir etti. Kenan Doğulu hakkında konuşan Yıldız Tilbe kullandığı argo kelimeler ile seyircilere de ilginç anlar yaşattı. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Yıldız Tilbe sahnede argo konuşunca olanlar oldu! Kenan Doğulu kahkahayla yanıt verdi
Yıldız Tilbe sahnede argo konuşunca olanlar oldu! Kenan Doğulu kahkahayla yanıt verdi
GİRİŞ 25.06.2024 13:52 GÜNCELLEME 25.06.2024 13:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yıldız Tilbe Kurban Bayramı'nın ilk günü Bodrum'da sahne aldı. Büyük ilgi toplayan konsere Kenan Doğulu da eşlik etti. Sahnesinde Kenan Doğulu'yu konuk eden Yıldız Tilbe ortalığı yıktı geçirdi. 

Yıldız Tilbe Kenan Doğulu'ya olan sevgisini ve muhabbetini ifade ederken argo kelimeler kullandı. Kenan Doğulu ise ünlü sanatçının bu sözlerine kahkaha atarak karşılık verdi. 

Yıldız Tilbe başörtülü halini sosyal medyadan paylaştıYıldız Tilbe başörtülü halini sosyal medyadan paylaştı

Yıldız Tilbe konuşmasında şu ifadelere imza attı:

Sen benim canımsın lan… Vallahi… Forever Kenan gerçekten… Ah canım, öyle güzel günler yaşadık ki… Biz Kenan’la gerçekten anlatılır gibi değil, bir sahnede şarkı söylüyorduk. Kulübümüzü basıyorlardı. Girmeyelim oralara değil mi? Kenan’ı gerçekten çok çok çok çok seviyorum. Çünkü benim bir dönem gerçekten kader arkadaşımdı. Aslında bir dönem değil, her dönemmiş… Seni çok seviyorum ne diyeceğimi de bilemiyorum. Bütün kelimelerin a... k… 

Uğur Aslan eski mesleğini açıkladı: Duyanlar kulaklarına inanamadı!Uğur Aslan eski mesleğini açıkladı: Duyanlar kulaklarına inanamadı!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • KILIC 1 hafta önce Şikayet Et
    Tek meziyetleri olan -o da görecelidir- seslerinin güzel olması dışında hiç bir bilgisi birikimi olmayan bu zevatı artık buralara taşımayın. Bi ayakkabı tamircisi bile bunlardan daha kıymetlidir.
    Cevapla
  • Kelam 1 hafta önce Şikayet Et
    Biraz aklı başında edepli terbiyeli olan bu gibi patavatsızlara prim vermez ne sanatçısı abi yaa?türkiyeye ne faydası olmuş bunların müziğin ruhta aksi tesiri vardır nefsi kirletir hırçın ve asi yapar...Ruhun gıdası zikirdir.Allahı anmaktır. Müzik ruhun gıdası değil katilidir!Allah bunların şerrinden kurtarsın !!!
    Cevapla
  • xyz 1 hafta önce Şikayet Et
    şimdi bu şahsiyetler toplumun önünde kameraların önünde sürekli bulunan kişiler yaşantıları halka örnek olmalıdır değil mi?göya sanat yapıyorlar ya hani...bizim ülke insanımız çok cahil bu insanlara prim veriyorlar kasetlerini alıyor konserlerine para veriyor vs.sonra bunlar şımarıyorlar lüksü konforu zenginliği görünce görgüsüz oluyorlar...yapın bakalım yerin altı var!!!hesap vereceksin
    Cevapla
  • hesap 1 hafta önce Şikayet Et
    ne edep var ne haya var bu sözde sanat camiasında! halka ne faydanız var acaba?siz bu dünyaya niçin gönderildiniz bunu araştırın ilk önce?İslam dininde ses ve film sanatçılığı diye bir kavram yoktur bunu meslek edinip para kazanmak haram rızıktır bunu bilmemek ne büyük bir cahillik!bir de şarkı beste söz içeriği insanların ruh dünyasında yıkım yapıyor ise bu katmerli günahtır!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ile Hizbullah'tan peş peşe açıklamalar: Karşılıklı saldırılar sürüyor!
Son dakika: Erdoğan-Bahçeli görüşmesi sona erdi