30 yıllık şarkıcı Serdar Ortaç'tan şok açıklama! "İmam olma yolundayım!"

30 yıldan beri Türk pop müziğine katkı sağlayan şarkıcı Serdar Ortaç yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi. Öncesinde kötü alışkanlıklardan uzaklaştığına ilişkin açıklama yapan Serdar Ortaç imam olma yoluna doğru gittiğini söyledi.

30 yıllık şarkıcı Serdar Ortaç'tan şok açıklama! "İmam olma yolundayım!"
30 yıllık şarkıcı Serdar Ortaç'tan şok açıklama! "İmam olma yolundayım!"
GİRİŞ 27.06.2024 17:21 GÜNCELLEME 27.06.2024 17:21
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde alkollü halleriyle kameralara yansımıştı. Kısa süre sonra alkolü bıraktığını söyleyen şarkıcı yaşamında birçok hata yaptığını ve alkol almazsa bu hataları yapmayacağını dile getirmişti.

"Her şeyimi kaybettim. Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım. Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam" diyen Serdar Ortaç verdiği konserde yeni açıklamalar yaptı.

72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun büyük değişimi! Resmen başka biri oldu72 kilo veren Esin Gündoğdu'nun büyük değişimi! Resmen başka biri oldu

Sahnede, konuyu yine kötü alışkanlıklarına getiren Serdar Ortaç şu sözlerle imam olma yolunda ilerlediğini ifade etti:

Arkadaşlar 30 senedir her gün içtiğim içkiyi ve sigarayı bıraktım. Koyu bir alkolikten bayağı imam olma yolunda gidiyorum. Yakında bu kızları da kapayacağım. Açıkça söylemem lazım artık depresyonda falan da değilim.

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden akılalmaz açıklama! 'Bizi boşandırmayı deniyorlar'Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinden akılalmaz açıklama! "Bizi boşandırmayı deniyorlar"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 68
  • haci hoca 21 saat önce Şikayet Et
    Veri vermemek icin kumarda kaybettigini iddia ediyor
    Cevapla
  • Mirage 21 saat önce Şikayet Et
    İronik. Ama samimiyse Allah yolunu açık etsin
    Cevapla
  • TÜRKOĞLU TÜRK 1 gün önce Şikayet Et
    AÇ TAVUK Kendisini darı ambarında sanır
    Cevapla
  • Avni 1 gün önce Şikayet Et
    Allah Hidayet nasip etsin.demekki para pul sohret bos..En buyuk huzur Islam.Namaz Niyaz ALLAHA yakin olmak.ins iyi bir ornek olursun kucakdan kucaga gezen.arasini burasini acan sanatcilara!
    Cevapla
  • Başkan 1 gün önce Şikayet Et
    Ne demek imam olma yolunda gidiyorum.Unutma sen öldüğünde cenaze namazını imam kıldıracak.Ama bu senin için hiç önemli değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mezun olan tıp öğrencilerinden skandal! Hipokrat yeminine 'LGBT' eklemesi
İsrail'de 'Hizbullah' çatlağı! Genelkurmay Başkanı 'sözünü geri al' diye bağırdı!