20 yıllık şarkıcı Hadise oyuncu oldu! İlk dizisi Kiralık Aşk yönetmeninden

Hadise de tıpkı yakın arkadaşı Murat Boz gibi oyuncu olmaya karar verdi. 2015'e damga vuran Kiralık Aşk dizisinin yönetmeninden gelen yeni dizide Hadise ilk kez kamera karşısına oyuncu olarak çıkacak. Dizide ise ona Seda Bakan ve İlhan Şen eşlik edecek.

20 yıllık şarkıcı Hadise oyuncu oldu! İlk dizisi Kiralık Aşk yönetmeninden
20 yıllık şarkıcı Hadise oyuncu oldu! İlk dizisi Kiralık Aşk yönetmeninden
GİRİŞ 29.06.2024 11:19 GÜNCELLEME 29.06.2024 11:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2003'ten beri şarkıcılık ve şarkı sözü yazarlığı yapan Hadise yeni bir mesleğe yelken açtı. Hadise, programlardaki jüri üyeliğinin ardından şimdi de oyuncu olma yoluna girdi ve bu kapsamda ilk adımını attı. 

O Ses Türkiye'de birlikte jüri koltuğunu paylaştığı ve aynı zamanda yakın arkadaşlık ettiği Murat Boz'un yolundan giden Hadise de şarkıcılıktan oyunculuğa geçiş yaptı. Hem de ilk dizisi belli oldu. 

Hadise

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Hadise, Gain'de yayınlanacak Esas Oğlan dizisi ile oyunculuk hünerlerini sergileyecek. Hadise'nin partneri ise en son ATV ekranında yayınlanan Safir dizisinde oynayan İlhan Şen olacak.

Yönetmen koltuğunda Kiralık Aşk dizisinin de direktörlüğünü yapan Şenol Sönmez'in oturacağı Esas Oğlan isimli romantik komedi türündeki dizisinin senaryosu ise Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk'e ait. 

Hadise ve İlhan Şen

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Zeytin Ağacı dizisindeki rolü ile adından söz ettiren Seda Bakan (Selma karakterini oynayacak) da yer alacak. 8 bölüm devam edecek olan dizide Hadise Ceren karakterine hayat verirken, İlhan Şen ise Mert karakteri ile oyunculuk performansını gösterecek. 

Seda Bakan

ESAS OĞLAN NE ZAMAN?

Esas Oğlan dizisi Temmuz ikinci haftası seyircisine merhaba diyecek. 

KAYNAK: BİRSEN ALTUNTAŞ
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • vatandaş 1 gün önce Şikayet Et
    yuva yıkan sevgili rolü vermişlerdir seve seve oyna onu çok ta beceriklidir. ebru gündeş çok iyi tanır kendisini
    Cevapla
  • vatandaş rıza 2 gün önce Şikayet Et
    aşk filmlerinin aranan yıldızı start dedi..
    Cevapla
  • Bozkurt 2 gün önce Şikayet Et
    Bu İsviçre vatandaşı vergi veriyor mu acaba?
    Cevapla
  • Shin 2 gün önce Şikayet Et
    Belcika vermiyor
    Cevapla
  • Kayserili 2 gün önce Şikayet Et
    Rolu bellidir ona uygun rol ayarlamışlardır
    Cevapla
  • GOCA GONYALI 2 gün önce Şikayet Et
    diğer icraatları iyiymiş gibi, birde oyuncumu olacak, peehhh...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir’in birçok ilçesinde yangın! Alevler büyüdü
ABD'den savaş mesajı! Kritik bölgeye ilk sevkiyat yapıldı!