Mehmet Şef'in eline ne olduğu ortaya çıktı! Meğer yıllardır önce...

Masterchef'in efsane jüri üyesi Mehmet Şef yıllardır dikkat çeken ancak arka plandaki gerçeğin tam olarak bilinmediği sol elinin başına gelenleri anlattı. Mehmet Yalçınkaya sol elinin parmaklarına olanları anlatırken duygu dolu anlar yaşandı.

Mehmet Şef'in eline ne olduğu ortaya çıktı! Meğer yıllardır önce...
Mehmet Şef'in eline ne olduğu ortaya çıktı! Meğer yıllardır önce...
GİRİŞ 29.06.2024 10:19 GÜNCELLEME 29.06.2024 10:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yıllardan beri en merak edilen konulardan biri de Mehmet Şef'in sol elinin parmaklarına ne olduğu. Her Masterchef döneminde ortaya bazı iddialar atılsa da gerçeğin ne olduğu tam anlamıyla bilinmiyordu. Mehmet Yalçınkaya da bu gerçeği adeta sır gibi saklıyordu. 

Yıllar sonra gerçek ortaya çıktı. 2024 Masterchef seçmeleri devam ederken Mehmet Şef bir yarışmacının hikayesi üzerine kendisinden bahsetti ve sol eline olanları anlattı. Yalçınkaya, Bir uzvunu traktör pervanesine kaptırdığını, bu yüzden lanetlenmiş gibi hissettiğini  ifade eden yarışmacıya cevap verirken sır perdesini araladı.

SOL ELİNİ KIYMA MAKİNESİNE KAPTIRMIŞ

Ünlü şef, çocukken yaşadığı kazadan bahsetti ve bundan ötürü sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığını anlattı. Açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim. Benzer hikayelerimiz var aslında. Ben de iki arkadaşımla oynarken…

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • İksanim 1 gün önce Şikayet Et
    Bilmeyenmi vardı elini hep saklıyordu anlaşılıyordu tek elden tapakdan aliyordu hep .
    Cevapla
  • hayret 2 gün önce Şikayet Et
    onun icin mi sakliyon elini kaza kaza da madem
    Cevapla
  • Adem 2 gün önce Şikayet Et
    Dövmeyi Resulullah lanetlenmiş sen bunu güzel gösteriyorsun şef
    Cevapla
  • i.çelenk 2 gün önce Şikayet Et
    beyinsel sağlık probleminiz olmasın, diğerleri boş,bahtınız açık olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kiralarda TÜFE dönemi: Yüzde 25 uygulaması sona eriyor
Bakan Bayraktar enerjideki asıl hedefi açıkladı