Sertap Erener'den kötü haber: Tüm konserlerini iptal etmişti! Meğer İsveç'teki Eurovision'dan beri...

İsveç'te Eurovision yarı finaline, tüm tepkilere rağmen çıkan Sertap Erener o günden beri ortalıklarda görünmüyordu. Sertap Erener son aylarda programındaki tüm konserleri de iptal ettikten sonra nedenini şöyle anlattı...

Sertap Erener'den kötü haber: Tüm konserlerini iptal etmişti! Meğer İsveç'teki Eurovision'dan beri...
Sertap Erener'den kötü haber: Tüm konserlerini iptal etmişti! Meğer İsveç'teki Eurovision'dan beri...
GİRİŞ 03.07.2024 09:44 GÜNCELLEME 03.07.2024 09:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Bilindiği üzere, tüm tepkilere rağmen Sertap Erener Mayıs'ta İsveç'te düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasında sahne aldı. O günden beri ortalıkta görünmeyen şarkıcının üst üste tüm konserlerini de iptal ettiği gözlerden kaçmadı.

Haziran'daki tüm konserlerin iptal eden Sertap Erener'e ne olduğu merak edilirken, konuya açıklayıcı bir metin yayımlandı. Sertap Erener sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla neden konserlerini iptal ettiğini böyle açıkladı:

İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden döndüğüm günden bugüne yani bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Maalesef bu süreçte haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım. Ve çok üzgünüm.

Sertap Erener açıklamasına şu sözlerle devam etti: Detaya girmeden söyleyeyim ama ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağımız için çok mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz'da dinleyeceğiniz yeni şarkı 'Bi Polar' ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere. Sizleri özledim, hepinize sarılırım...

NE OLMUŞTU?

Sertap Erener İsveç'te düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışmasının yarı finaline, Eurovision'da söylediği ve birincilik elde ettiği şarkıyı seslendirmek üzere davet edildi. Dünya çapında ise, İsrail'in Filistin'e uyguladığımı soykırım devam ederken İsrail'in de bu yarışmada olması protesto edildi. Diğer yandan da Türkiye'nin katılmadığı bu yarışmaya Sertap Erener'in katılması, yarışmaya meşruiyet kazandırmak olarak değerlendirdi. Bundan dolayı Sertap Erener'in Eurovision'a gitmesi tepki topladı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 22
  • Zeynep 7 saat önce Şikayet Et
    Beter olsunnn....
    Cevapla
  • hknslh 23 saat önce Şikayet Et
    eurovision'a herkes kafasına göre katılabiliyor muydu? ülke olarak aday çıkarılmıyor mu? eğer birileri tarafından yetkilendiriliyorsa bu sanatçılar, sonra bir daha nasıl kafalarına göre gidebiliyorlar izinsiz?
    Cevapla
  • anadolu... 1 gün önce Şikayet Et
    tarafı olduğu yeri yalnız bırakmadı. sertap erener olması ona ait olan TÜRKİYE olmak buna inanan bizlere ait olandır.
    Cevapla
  • Kaysi 1 gün önce Şikayet Et
    Allahin adaleti er veya gec yeriniz bulur filistin cocuklarini mahsumlarini satarken iyidi insallah orda verdigi destegin karsiligini alir artik .cocuk katil dostu sertab.bana kalsa beter ol
    Cevapla
  • İsi 1 gün önce Şikayet Et
    Orada elde ettiğin parayı Gazze’ye bağışla, rahatsızlığın gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupalı taraftarların Avusturya zaferimize yorumu! Türkiye Euro 2024'ü böyle taşıyor
Avusturya maçını bildi! Chat GPT'den Türkiye-Hollanda maçına dikkat çeken skor tahmini