Seren Serengil haçlı küpeleriyle yeniden gündemde! Meğer anneannesi Katolik...

Köpekli Milli Takım paylaşımıyla tepki toplayan Seren Serengil'in aylar öncesinde yayınladığı haçlı küpeleri yeniden gündeme geldi. Hristiyanlık sembolü olan haçlı küpeleriyle ilgili konuşan Seren Serengil'in anneannesinin Katolik olduğu ortaya çıktı.

Seren Serengil haçlı küpeleriyle yeniden gündemde! Meğer anneannesi Katolik...
Seren Serengil haçlı küpeleriyle yeniden gündemde! Meğer anneannesi Katolik...
GİRİŞ 06.07.2024 13:53 GÜNCELLEME 06.07.2024 13:53
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Seren Serengil Milli Takımımızın elde ettiği üstün başarının ardından, aşağılar bir tavırla köpekli Milli Takım paylaşımı yapması resmen ülkeyi ayağa kaldırdı. Çok sayıda insan Seren Serengil'in yaptığı bu çirkin paylaşımı anlamlandırmaya çalışırken, aylar öncesinde yaptığı haçlı küpe paylaşımı yeniden gündeme geldi.

Çok sayıda insan, Merih Demiral'ın bozkurtlu gol sevincinin ardından, Seren Serengil'in köpeklere Milli Takım forması giydirdiği paylaşımın bir cezası olması gerektiğini, konuya savcılığın el atması gerektiğini savundu. Bu konu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 

'Gurbetçiyim' diyen Hadise'ye 'mülteci' çıkışı: Nasıl bir akıl tutulması! "Gurbetçiyim" diyen Hadise'ye 'mülteci' çıkışı: Nasıl bir akıl tutulması!

Sosyal medyada en dikkat çekici detaylardan biri de Seren Serengil'in Aralık 2023'te yaptığı haç küpeli paylaşımı ve anneannesinin İtalyan ve Katolik olduğunu açıklamasıydı. Yeniden gündem olan bu görüntüler, Seren Serengil'in Milli Takım ile ilgili yaptığı paylaşım ile bağdaştırıldı.

Sosyal medyada konuyla ilgili şu yorumlara yer verildi: 

  • Of of of. Seren Serengil'in Türk düşmanlığı nedenmiş anlaşıldı.

  • Müslüman olmadığından zaten şüphe yoktu ama en azından katolikmiş, evengalist değilmiş.

  • Zaten bu kadın bununla övünüyor, onun için katolik olmak bir nimet. 

  • Yazık ya, biz de sanıyoruz ki bizden biri. 

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz aylarda, Seren Serengil ev ortamında çektiği bir videoda Hristiyanlığın sembolü olan haç işaretli küpeleri ile dikkat çekmişti. Seren Serengil "Küpeler haç mı?" sorusuna "Benim anneannem İtalyan ve Katolik. Var mı sakıncası? Size ne ayrıca?" şeklinde tepkiyle yanıt vermişti. 

Bunun üzerine çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Seren Serengil'e tepki göstermiş hatta takipten çıkmıştı. 

Sertap Erener'den kötü haber: Tüm konserlerini iptal etmişti! Meğer İsveç'teki Eurovision'dan beri...Sertap Erener'den kötü haber: Tüm konserlerini iptal etmişti! Meğer İsveç'teki Eurovision'dan beri...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 109
  • Mırtıza 3 saat önce Şikayet Et
    Ya ne zannettiniz. Sanatçı taifesinin yüzde doksanbeşi ya gayri müslim ya kripto yahudi yada rafazidir.
    Cevapla
  • misafir 1 gün önce Şikayet Et
    ama ceza alması lazım yaptıklarından dolayı
    Cevapla
  • Gündüz 1 gün önce Şikayet Et
    İkide bir ölüyorum ölüyorum diye hastaneden paylaşım yapan biri (ölse memkeket için bir kayıp olmaz herhalde). Tek sermayesi olan bu polemiklerle gündeme geliyor. Çok da ciddiye almamak lazım.
    Cevapla
  • Misafir 1 gün önce Şikayet Et
    soyu sopu belli ama sayemizde ekmek sahibi oldu
    Cevapla
  • BirMüslüman 1 gün önce Şikayet Et
    Gençliğe model gösterilenler işte bunlar. Aile yapımızı, gençliğimizi bunlar dinamitlemişler demek ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Zemin çöküyor! İzmir için 'tehlike' uyarısı
Herkesin merak ettiği pozisyona flaş yorum!