Sinan Akçıl'dan Merih Demiral tepkisi! Stada gidecekleri işaret etti...

UEFA'nın Merih Demiral için verdiği 2 maç cezanın ardından tüm ülke resmen ayağa kalktı. Tepki verenlerden biri de şarkıcı Sinan Akçıl oldu. "Yazıklar olsun" diyerek UEFA'ya çıkışan Sinan Akçıl çözümü de sunmayı ihmal etmedi.

Sinan Akçıl'dan Merih Demiral tepkisi! Stada gidecekleri işaret etti...
Sinan Akçıl'dan Merih Demiral tepkisi! Stada gidecekleri işaret etti...
GİRİŞ 08.07.2024 11:02 GÜNCELLEME 08.07.2024 11:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Tüm ülkenin gündeminde UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maç oynamama cezası var. Milli Takımımızın EURO 2024 çeyrek finalin ve sonraki adım olan yarı final gibi önemli maçlara hazırlandığı bugünlerde Merih Demiral gibi başarılı bir futbolcuya verilen bu ceza büyük tepkilere sebebiyet verdi.

Türkiye-Avusturya maçında attığı golden sonra sevinç gösterisi yaparak bozkurt işaretini tercih etmesini neden olarak göstererek Merih Demiral'a ceza kesen UEFA'nın çifte standart uyguladığı konuşuldu. tepkiler ise çığ gibi büyüdü.

Merih Demiral kimdir ve nerelidir? Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Annesi ve babası...Merih Demiral kimdir ve nerelidir? Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Annesi ve babası...

Merih Demiral'ın sevinç gösterisi

Arda Güler'in aile pozu sosyal medyayı salladı! İşte, annesi, babası ve ablası...Arda Güler'in aile pozu sosyal medyayı salladı! İşte, annesi, babası ve ablası...

Tepki veren isimlerden biri de Sinan Akçıl oldu. Şarkıcı Sinan Akçıl yaptığı sosyal medya paylaşımında önce tepkisini "Shame on you" (Yazıklar olsun sana) diyerek dile getirdi. Sonrasında ise stada gidecek vatandaşları işaret ederek bir çözüm sundu.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl bugün gerçekleşecek çeyrek final karşılaşmasında tüm vatandaşların bozkurt işreti yapmasını beklediğini ifade etti ve "Hadi onlara da tek tek ceza versinler bakalım" ifadelerini kullandı.

İşte Sinan Akçıl'ın 5 Temmuz'da yaptığı p paylaşım: 2 maç ceza, buna sevinenler de var eminim. Yarın stada gidecek tüm vatandaşlarımızdan bozkurt hareketini bekliyorum, hadi onlara da tek tek ceza versinler bakalım. Shame on you.

Sinan Akçıl'ın sosyal medya paylaşımı

BOZKURT İŞARETİ NEYİ TEMSİL EDİYOR?

Anadolu, Orta Asya ve dünyanın birçok yerindeki Türk kökenli halkların bin yıllık simgesidir. 

Bozkurt işareti

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 16
  • aynen 2 ay önce Şikayet Et
    ne oldu yaptılar mı? maça dalıp unuttuk.
    Cevapla
  • Bozkurtlar 2 ay önce Şikayet Et
    Sonuna kadar bozkurta selam başta İslami ve ardından Bozkurtlara selam hiç bir güç bunu engelleyemez.
    Cevapla
  • Kadirovic 2 ay önce Şikayet Et
    Bu hareket avrupa tarafindan mhp nin parti hareketi olarak görülse Merih asla ceza almazdı. Türk luk sembolu olduğu için ceza verdiler... avrupa ülkeleri Osmanlı döneminde Türk lerden çektikleri ne varsa halen acısı çıkıp bitmiş değil
    Cevapla
  • Batuhan Akçıl 2 ay önce Şikayet Et
    Ne mutlu Türküm diyene Türküm yerine türkiyeliyim dedirten zihniyetinde Allah belasını versin Sinan abi arkandayız hepimiz 85 milyon TÜRKÜZ ne mutlu bize
    Cevapla
  • Doğruya doğru 2 ay önce Şikayet Et
    Ben Türk değilim. Her ırka saygım var. Kürt oğlu kürdüm. Hiç bir ırk üstün değildir. Türklüğü üst kimlik olarak kabul etmiyorum.
    Cevapla
  • Meryem 2 ay önce Şikayet Et
    Seyirciye tek tek ceza kesmezler milli takıma ceza kesebilirler veya hakem maçı iptal edip Türkiye’yi turnuvadan men edebilirler hükmen mağlup cezası kesebilirler. Provokötörler iş başında yine Allah kahretsin sizi emi şu güzelliğe bile gölge düşürmekten pirim kasıyorsunuz
    Cevapla
  • kimsin 2 ay önce Şikayet Et
    ne anlatıyorsun sen? bu onların ayıbı olur. hükmen mağlubiyet verseler ne? "onlara ne?" git van basten in açıklamalarını oku.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yahya Sinwar'ın sırrı ortaya çıktı! İsrail onu bu yüzden bulamıyor
Kızıldeniz'de el konulan "Galaxy Leader"da Mevlid Kandili coşkusu