70'li yılların efsane oyuncusuydu! Serpil Örümcer tezgah açtı

En son Arka Sokaklar'da oyunculuk performansı sergileyen Yeşilçam'ın efsane oyuncularından biri olan serpil Örümcer yeni mesleği ile şaşkına çevirdi. Aynı zamanda şarkıcı olan Serpil Örümcer aldığı yeni karar ile bir tezgah açtı.

70'li yılların efsane oyuncusuydu! Serpil Örümcer tezgah açtı
70'li yılların efsane oyuncusuydu! Serpil Örümcer tezgah açtı
GİRİŞ 17.07.2024 16:40 GÜNCELLEME 17.07.2024 16:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde faturalarını ödeyebilmek için koleksiyonlarını sattığını söyleyen hatta fotoğraflarını satışa çıkran oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer bu kez de İstanbul'un fatih ilçesinde tezgah açıp takı satmaya başladı.

Kısa süre önce, çektiği ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir video yayınlayarak "Ben 70 yılları sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum" diyen Serpil Örümcer ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girmişti.

Serpil Örümcer, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konuya el atması ile birlikte Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da 3 bölüm konuk oyuncu olarak performans sergilemişti. 

Şimdi ise Serpil Örümcer yeniden başka meslek gruplarına yöneldi ve Fatih'teki takı tezgahı ile gündeme geldi. İzinsiz açılan tezgahın ise zabıta tarafından kaldırıldığı öğrenildi. 

Sinan Akçıl'dan Marih Demiral tepkisi! Stada gidecekleri işaret ettiSinan Akçıl'dan Marih Demiral tepkisi! Stada gidecekleri işaret etti

SERPİL ÖRÜMCER KİMDİR?

Serpil Örümcer 8 Aralık 1952'de dünyaya geldi. Şimdilerde 71 yaşındadır.  1968'de oyunculuk kariyerine adım attı. Aynı zamanda şarkıcılık yaptı. Bugüne dek 5 evlilik yaptı. İzmir Fuarı'nda 1969'da en büyük parayı alan sanatçıdır. En son Arka Sokaklar dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. 

Arda Güler'in aile pozu sosyal medyayı salladı! İşte, annesi, babası ve ablası...Arda Güler'in aile pozu sosyal medyayı salladı! İşte, annesi, babası ve ablası...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Kâmil Ademoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Tipik bir hayat gerçeği maalesef! Zamanında su akarken küpünü doldurmak gerekiyormuş ama bizim sanatçılarımızın bir kısmı bunu yapmamış! Gençlik, güzellik hepsi geçer sonunda yaşlı ve yorgun bir bedenle yalnızlık kapıyı çalar!
    Cevapla
  • Selçuk 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanların hayatlarında dönüm noktaları olabiliyor,çok fazla irdelemk sorunu çözmez ,ya Devletin huzur evi yada Buyuksehirin huzur evine yerleştirmek mümkündür herhalde
    Cevapla
  • Orbi 1 ay önce Şikayet Et
    Hic mi bir Allah'in kulu yok..gerek dizi-film yapimcilari gerekse sevgili is insanlarimizdan holdingler sahibi ...yatlar katlar sahibi...bi el veremezler mi ablama...yillarin eskitemedigi , halen dillerde, gonullerde olan bu ablama...yazik yaaa...valla yazik...ne kadar duyarsizlik bu...en azindan reklamlara kullanin bu kadini...neyiniz eksilir bilemedim...yillardir durumu ortada....
    Cevapla
  • Güler 1 ay önce Şikayet Et
    Aile ve sosyal işl.Bakanlgının yardımı ile devlet huzur evine yerleştirilebilir,bence iyi olur
    Cevapla
  • zafer gülten 2 ay önce Şikayet Et
    artık Türkiye de sinemalara giden pek yok,koca sinemeda 5-10 kişi oluyor,onlarda flört,kaçamak yapmaya gelen sevgililer çoğunlukla. bu zamanda tek film için kim 80-100 tl verip girecek,sinemalar eskiden 2-3 filmin 5-10 tl olduğu zamanlar kalabalıktı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti
Türkiye'den İsrailli bakana sert tepki: İftira ve yalan dolu!