Cem Adrian'a konserinde şoke eden saldırı! "Ben dikeni severim"

Van'da konser veren Cem Adrian şarkı söylediği sırada katılımcılardan birinin saldırısına uğradı. Saldırının ardından açıklama yapan Cem Adrian'ın iyimser tavrı ise oldukça dikkat çekiciydi. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

GİRİŞ 08.07.2024 10:53 GÜNCELLEME 08.07.2024 10:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cem Adrian Van’da gerçekleşen ‘Kültür Yolu Festivali’ çerçevesinde sahneye çıktı. Şarkı söylediği esnada Cem Adrian'ın yüzüne pet şişe fırlatıldı. Sahnede ilginç anlar yaşandı.

Konser katılımcılarının birinin sahneye attığı şişe Cem Adrian'ın yüzüme isabet etti. Şişeyi kimin attığı bilinmezken, Cem Adrian olayın hemen ardından "Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu" dedi. 

Van Atatürk Kültür Parkı'ndaki gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı konserin ardından ise sosyal medyadan açıklama yapan şarkıcı şu mesajı iletti:

Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez ‘ki ben dikeni de severim gülden ötürü... Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım.

70'li yılların efsane oyuncusuydu! Şimdilerde açtığı tezgahta takı satıyor70'li yılların efsane oyuncusuydu! Şimdilerde açtığı tezgahta takı satıyor

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Katibb 2 ay önce Şikayet Et
    pet şişeyi atana neredeyse füze atmış... tabi anlayacak karakter var mıdır yok mudur o meçhul..
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 ay önce Şikayet Et
    Severiz sevmeyiz...ama sanatçı...adam çok güzel konuşmuş..örnek davranış..bizde sanatçı geçinen yobazlar plsa korumalarına adamı dövdüttürürler hatta kendi döver...bizdeki sanatçı değil sonradan görme ve kişiliksizlerden oluşuyor çoğu...
    Cevapla
  • Vatansever 2 ay önce Şikayet Et
    Hainin tek hak ettiği imhadır. Gerisi teferruattır.
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Van da konser ne... kültür yolu adı. hani tasarruf.
    Cevapla
  • Alper 2 ay önce Şikayet Et
    malum ırk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da Cenk Ergün istifa etti
Putin emir verdi, Rus ordusu harekete geçti: Rus toprakları geri alındı