Acun Ilıcalı torununun doğum gününde! Dedelik görevini yerine getirdi...

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan Acun Ilıcalı, torunu Begüm'ün yaş gününü kutlayan bir paylaşım yaptı. Paylaştığı gönderinin altına ise; "Begüm Hanım 4. yaşını ailesi ve yakın dostlarıyla kutladı" notunu ekledi.

Acun Ilıcalı torununun doğum gününde! Dedelik görevini yerine getirdi...
Acun Ilıcalı torununun doğum gününde! Dedelik görevini yerine getirdi...
GİRİŞ 09.07.2024 13:30 GÜNCELLEME 09.07.2024 13:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın Seda Başbuğ ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızlarından Banu Ilıcalı, 2016 yılında Efe Ceyhun ile dünyaevine girmişti. 2020 yılında ise Banu Ilıcalı'nın "Begüm" ismini verdiği bir kız çocuğu dünyaya gelmişti. Dedeliği ilk defa tecrübe eden Acun Ilıcalı, torunu ile oldukça ilgiliydi. İşte, Acun Ilıcalı'nın torunu Begüm!

Mahkeme son noktayı koydu! İşte, Cem Yılmaz'ın ödeyeceği tutar!Mahkeme son noktayı koydu! İşte, Cem Yılmaz'ın ödeyeceği tutar!

Çağla Şıkel aç kaldı! 11 saat boyunca tek kişilik odada...Çağla Şıkel aç kaldı! 11 saat boyunca tek kişilik odada...

TORUNUNUN YAŞ GÜNÜNDE ACUN ILICALI!

Ünlü isim Acun Ilıcalı, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde ise bir aile karesi paylaşan Ilıcalı, takipçileri tarafından beğeni topladı. Paylaştığı karede, Banu Ilıcalı, Efe Ceyhun ve torunu Begüm ile poz veren Ilıcalı, kamera karşısında bu sefer dede sıfatındaydı.

Banu Ilıcalı'nın tertip ettiği doğum günü partisinden paylaşım yapan Acun Ilıcalı, "Begüm Hanım 4. yaşını ailesi ve yakın dostlarıyla kutladı" açıklamasını yaptı. Torununa "Begüm Hanım" olarak hitap eden Ilıcalı'nın paylaşımı yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Alptunga 2 ay önce Şikayet Et
    Komşuda pişer bizede düşer inşallah maşallah maşallah güzel kızıma Allah uzun ömür versin
    Cevapla
  • İzey 2 ay önce Şikayet Et
    Allah mutlu mesut etsin her daim yüzleri gülsün Para herşey anlamına gelmiyor Evet bu zaman para önemli ama herşey demek değildir
    Cevapla
  • Şebnem 2 ay önce Şikayet Et
    Acun ne taktın göremedik beşi bir yerde taksaydın bari torununa bari cimrilik yapma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor, Mersin'de 2 puan bıraktı
İsrail askerleri paylaştı: Evin çatısında katlettiler!