Gülben Ergen cilt bakım rutinini açıkladı! Sivilcesiz cildinin sırrı...

Cildinin pürüzsüzlüğü ve ışıl ışıl olmasıyla bilinen Gülben Ergen günlük cilt bakım rutinini birer birer anlattı. Kullandığı ürünlerini listesini açıklayan Gülben Ergen'in sivilceden uzak cildini besleyen bitkiler ortaya çıktı.

Gülben Ergen cilt bakım rutinini açıkladı! Sivilcesiz cildinin sırrı...
Gülben Ergen cilt bakım rutinini açıkladı! Sivilcesiz cildinin sırrı...
GİRİŞ 17.07.2024 12:14 GÜNCELLEME 17.07.2024 12:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

51 yaşında olmasına rağmen çok daha genç gösteren ve yüzünün güzelliği ile akıllara kazınan Gülben Ergen, genç kızların merak içinde olduğu o soruyu yanıtladı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu cilt güzelliğinin sırrını resmen verdi.

Gülben Ergen kendisine yöneltilen sorulara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Ünlü şarkıcı ile ilgili en çok araştırılan konulardan biri de pürüzsüz cildinin sırrıydı. Gülben Ergen o bilgi ilk kez böyle detaylı verdi.

Daha önce verdiği bir röportajda her gün yeşil çay içtiğini ve bardağın altında arta kalan suyu yüzüne sürdüğünü ifade eden Gülben Ergen bu kez farklı bitkileri takipçileri ile paylaştı.

Cem Adrian'a konserinde saldırı! 'Ben dikeni severim'Cem Adrian'a konserinde saldırı! "Ben dikeni severim"

Gülben Ergen sivilce için lavanta suyu önerdi ve cilt güzelliğini gül suyuna borçlu olduğunu bildirdi. Kil maskesini de eklemeyi ihmal etmedi. İşte o açıklaması:

Gül suyum ve serumum olmadan günüm geçmiyor. Kil maskemiz ve lavanta suyumuz olmazsa olmazım.

GÜLBEN ERGEN'İN CİLT BAKIM RUTİNİ

İşte özetle Gülben Ergen'in günlük cilt bakım sırları: 

  • Yeşil çay içmek ve birkaç damlasını yüze sürmek

  • Gül suyu kullanmak

  • Lavanta suyu kullanmak

  • Kil maskesi yapmak

  • Serum kullanmak

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Harbi kiz 1 ay önce Şikayet Et
    Bizde yedik GÜLBEN ERGEN VE BUNUN GİBİ BİR ÇOK İNSANLAR ARTİK BOTOKS MEZOTERAPİ CİLT ONARMAK İÇİN GÜZELLİK SALONLARİNDAN İGNELİ İGNESİZ TÜM CİHAZLARDAN GEÇMİŞ GELMİŞ BURDA YOK YEŞİL ÇAY YOK GÜL SUYU İLE CİLDİM BU KADAR GÜZEL DİYO BİZDE YEDİK BUNA İNANAN VARSA DA O DA TEKNOLOJİ VE GÜZELLİK SALONLARİNDAN HABERDAR DEİLDİR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!