Hababam Sınıfı gerçeği büyük itirafla ortaya çıktı! Meğer Adile Naşit ve Ertem Eğilmez...

Hababam Sınıfı'nın bacaksızı yıllar sonra gelen itirafı ile gündem oldu. Hababam Sınıfı efsanesi ile ilgili açıklamalar yapan Tuncay Akça, adile Naşit ve Ertem Eğilmez ile ilgili verdiği bilinmeyenleri gün yüzüne çıkardı. İşte, detaylar...

Hababam Sınıfı gerçeği büyük itirafla ortaya çıktı! Meğer Adile Naşit ve Ertem Eğilmez...
Hababam Sınıfı gerçeği büyük itirafla ortaya çıktı! Meğer Adile Naşit ve Ertem Eğilmez...
GİRİŞ 17.07.2024 09:41 GÜNCELLEME 17.07.2024 09:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hababam Sınıfı yıllar geçse de eskimeyen, her sahnesiyle güldürmeyi başaran filmlerden biri. Filmin her bir oyuncusu da akıllara kazınan ve başarılara imza atan isimler... Bu kadroda yer alan ve bacaksız lakabıyla tanınan Tuncay Akça...

Tuncay Akça geçtiğimiz gün Youtube programında yayınlanan, Sedat Tulumbaş'ın sunduğu 'Kim Seslendirdi' programının konuğu oldu. Programda çarpıcı açıklamalar yapan Tuncay Akça Ertem eğilmez ve Adile Naşit itiraflarıyla gündeme geldi. 

'Butona basmak istiyorum' diyen Oktay Kaynarca mesleği bırakıyor mu? 'Oyuncu yaşlandıkça''Butona basmak istiyorum' diyen Oktay Kaynarca mesleği bırakıyor mu? "Oyuncu yaşlandıkça"

AYAKKABI BOYACISIYKEN ERTEM EĞİLMEZ TARAFINDAN KEŞFEDİLDİ

Tuncay Akça, henüz 12 yaşındayken, ortaokula devam ettiği dönemde ayakkabı boyacılığı yaptığını o dönemde ise Ertem Eğilmez tarafından keşfedildiğini şu sözlerle anlattı:  Ayakkabı boyacılığı yapan ufak tefek bir çocuktum. Kahveciye, manava, kasaba yardım eden birisiydim. Sonra bir gün okulda aşağıdan yukarıya doğru ‘Mahmut hoca, Mahmut hoca’ diye bağırttırdılar bizi. O ara meğer bizim okul hastane olmuş Mahmut hocaya da sahte bir diploma vermişler biz de okulun öğrencileri olarak bağırdık, sonra  bir gün beni arkadaşım ısrarla filmin çekildiği sete götürmek istedi.

Sete girdikten sonra çekimleri izlediğini aktaran Akça, Ertem Eğilmez'in adile Naşit'e bir söz söylemesi üzerine yaklaşık bir buçuk dakika o ifadelere güldüğünü anlattı ve ekledi: Ertem abi orada ‘stop’ dedi, şöyle bir baktı bana. Ben ileri gittim yine gülüyorum. Sonra ara verdi beni çağırdı ayakkabısını boyattı. 10 lira para verdi bana, ‘Ayıp değil mi oğlum burada iş yapıyoruz’ dedi. Özür diledim ama yüzüne bakamıyorum. Oradaki abilerin de ayakkabılarını boyadım.

Olayın ardından birkaç gün geçtikten sonra Ertem Eğilmez'in kendisini yanına çağırdığını ve bir süre sonra hem Ertem Eğilmez hem de Adile Naşit ile samimiyet kurmaya başladığını ifade eden oyuncu, sinemaya girme hikayesini ise şöyle özetledi:

Bir gün Ertem abi bana ‘yarın sen üniforman ve çantanla gel' dedi. Ben de boya sandığımı da alıp gittim. ‘Geç bakalım şunlara bir gül’ dedi. Geçtim, üç prova yaptı bir seferde çekti beni. Baktı ki bende bir ışık var. ‘Yarın itfaiyeye gel’ dedi. Gittim orada Tarık Akan, Kemal Sunal, Halit Akçatepe sırılsıklamdı ben de elimde şemsiye ile onlara güldüm. Gülüşümle sinemaya girişim oldu.

ADİLE NAŞİT EVLATLIK ALMAK İSTEMİŞ

1987'de hayatını kaybeden Adile Naşit'in ölüm haberini alınca derinden sarsıldığının altını çizen Tuncay Akça, 3 saat donakaldığını da sözlerine ekledi. Ayrıca Adile Naşit'in kendisini evlatlık istediğini, Balmumcu'da oturduğu dönemde kendisine kahvaltı hazırladığını kaydetti. 

Cem Yılmaz ve Zafer Algöz Özkan ağabeyini unutmadı! 'Ruhun şad olsun'Cem Yılmaz ve Zafer Algöz Özkan ağabeyini unutmadı! "Ruhun şad olsun"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Doğru 4 hafta önce Şikayet Et
    Adile Naşit'in babası Naşit bey, Naşit Bey'in babası Sultan Abdulhamit döneminde Saray Başeczacısı olan Miralay Hacı Ahmet Bey, amcası Bahriye Hastanesi Başhekimi Rafet Paşa'dır. Sanatçının annesi Hristiyan olmakla birlikte kendisi baba tarafından Türk ve müslüman bir aileye mensuptur. Annesi hristiyandır. Ortadaki diger tüm kanıtlar da hıristiyan değil müslüman olduğunu gösteriyor.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Bilinmeyen kişi hakkında Müslüman yada değil demek çok büyük günah ayrıca Adile Naşit in müslümanların yapmış olduğu simgeleri gösteren resimleri var bir insan günahkar olabilir ama bu onun müslüman olmadığını göstermez.
    Cevapla
  • TOROSKAPLANI01 1 ay önce Şikayet Et
    Başarılı sanatçımız yapımlarda filmlerde rolünün hakkını vermiştir sağlıklı ömür dilerim kendilerine.Aramızdan ayrılmış kıymetli sanatçılarımızda ismen kalbimizde yaşıyorlar Allah rahmet eylesin.Sayın abimin başarılı kompozisyonlarında esnaflık geçmişide büyük etken o enerjiyi sunmakta önemli fazlasıyla başardılar.
    Cevapla
  • VAH HALİMİZE.VAH 1 ay önce Şikayet Et
    eee,sonra
    Cevapla
  • ömer faruk 1 ay önce Şikayet Et
    herkesin kendince çok güzel anılarla hatırladığı anıları olmuş. Mühim olan insanlara insanca değer vermek varmış. Ölenlere rahmet olsun.
    Cevapla
  • O k u r 1 ay önce Şikayet Et
    Adile Naşit Müslüman mezarlığına defnedilmiştir. Gayrimüslim olduğunu da hiç işitmedim. Ama vefat etmiş bir gayrimüslimin arkasından rahmet okunmaz, toprağı bol olsun denir. Çünkü İslam inancına göre Hz. Muhammed'i peygamber olarak kabul etmeyen Müslüman olarak ölmez...
    Cevapla
  • Ama Öyleee 1 ay önce Şikayet Et
    Rahmet... Bir insanın gayri müslüm anne babadan doğmuş olması onu illa gayri müslüm yapmaz. İman edip etmediğini bilmiyorum. Ama en azından zan'da bulunmuyorum. Zannın her türlüsü kötüdür, çünkü Hz. Peygamber efendimiz s.a.v. Zandan sakınınız buyuruyor... Bilmem anlatabildim mi?
    Cevapla
  • Rahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Adile Naşit gayri Müslüman dolaysı ile Rahmet okunmaz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli emekli generalden itiraf! 'İsrail, 1 sene içinde çökecek'
Sanayi yüzü görmeyen otomobiller! En az bozulan araçlar...