3 Bin 500 lira kira ödeniyor denmişti! Nuri Alço tarafından jet yanıt

Son günlerde hemen hemen herkesin derdi fahiş kira artışları... Çok sayıda kiracı ise ev sahibi ile uzlaşma konusunda sıkıntı yaşıyor. Bunlardan biri de Nuri Alço. Ünlü sanatçı Nuri Alço'nun eşi ev sahibi hakkında açıklama yaptı.

3 Bin 500 lira kira ödeniyor denmişti! Nuri Alço tarafından jet yanıt
3 Bin 500 lira kira ödeniyor denmişti! Nuri Alço tarafından jet yanıt
GİRİŞ 23.07.2024 12:46 GÜNCELLEME 23.07.2024 12:46
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kiracı ile ev sahibi arasındaki anlaşmazlıklar devam ederken bir yenisi daha eklendi. Bu kez de ev sahibiyle anlaşmaya varamayan isim ünlü sanatçı Nuri Alço oldu. 

Bir yandan sağlık sorunları ile uğraşan Nuri Alço diğer yandan da ev sahibi ile mahkemelik oldu. 2016'dan beri kiracı olarak yaşadığı evin sahibi Nuri Alço'yu evden çıkarabilmek için hukuki yollara başvurdu.

Yeşilçam oyuncusundan kötü haber! Yoğun bakıma alındıYeşilçam oyuncusundan kötü haber! Yoğun bakıma alındı

 Nuri Alço

Konuyla ilgili sosyal medyada Nuri Alço'nun İstanbul'un göbeğinde olarak adlandırılabilecek evi için 3 bin 500 TL kira ödediği konuşulmuş ve tepki toplamıştı. 

Konuya ilişkin açıklama Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço'dan "Yani susacaktım ama iddialar saçma sapan bir yere evrilip gidiyor" sözleri ile geldi. İşte o açıklamadan çarpıcı başlıklar... 

 Nuri Alço ve eşi Burcu Alço

"Oturma hakkımız var"

'Bizim haberimiz olmadan ev sahibimiz evi satıyor. Yeni alan ev sahibi evi bile görmeden alıyor. Sonra 'Çıkın evden' diyor. Kendisi yerleşecekmiş... Tamam ama bizim daha hukuki olarak 2 sene daha oturma hakkımız var, evden niye çıkalım?

Kiraya zam yapalım ve kontrat düzenleyelim' dedik, kontrat kısmını kabul etmedi. Sonra iş mahkeme sürecine kaldı. Eve yerleşmekten vazgeçti. Muhtemelen başka evleri var.

"Yüzde 25 zam yaptık"

Biz kendimize göre kira artırım bedeli olarak evden çık/çıkma ikileminde kaldığı için kendisi yine yüzde 25 zam yapıp yatırmaya devam ettik. İlk başta 'Kira artıralım' dememize rağmen (Neredeyse ödediğimiz tutarım 3 - 4 katı) "Kontrat yapmam" dedi. Ee bu iş nasıl olacak? Yani burada sorun kira zammı değil, kontrat yapmak istemeyişi...

"Hevesimiz kalmadı"

Ee burada eşimin sağlık sorunları da devreye girdi ama yine de bir gün olsun kirası gecikmedi. Bilirkişi eve geldi, onların belirleyeceği rakama göre devam edecek kira ya da etmeyecek... Çok da hevesim kalmadı zira...

Hababam Sınıfı gerçeği büyük itirafla ortaya çıktı! Meğer Adile Naşit ve Ertem Eğilmez...Hababam Sınıfı gerçeği büyük itirafla ortaya çıktı! Meğer Adile Naşit ve Ertem Eğilmez...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 25
  • Özcan tekdemir 1 ay önce Şikayet Et
    Akarken dolduracan hayat hep otoban değil
    Cevapla
  • Zafer 1 ay önce Şikayet Et
    Nuri abi evsahibini goruselim diye eve davet et at gazozuna bi ilac mesele mahkemesiz hallolur
    Cevapla
  • Nesrin Hanci 1 ay önce Şikayet Et
    Günün şartlarına göre artış yapsada bazı ev sahipleri ki çoğunluğu böyle evleri varken bile kendim oturucam diye çıkarıp fahiş fiyat almaya çalışıyorlar bence makul bi fiyata anlaşılma çok daha iyi olur
    Cevapla
  • Nurettin Aydın 1 ay önce Şikayet Et
    Koskoca Nuri Alço'nun bir evi dahi yok mu!? Yediden yetmişe bütün Türkiye 'nin tanıdığı ve bu yaşa gelmiş bir oyuncunun başını sokacak bir evinin olmaması oldukça düşündürücüdür! Zamanında kazandığınız paralarla niye bir ev /daire almadınız, alamadınız acaba!? Ben bunu yakıştıramadım açıkçası! Esas düşünülmesi gereken mevzu budur!
    Cevapla
  • Fikriye yiltek 1 ay önce Şikayet Et
    Eskisehir de Şahin cad .lüx dairesi var. Bnm bildiğim. Burcu hnm eşsiz bi eş.ck bağlı ve ve sevgi dolu gencecik.âşık kocasına.
    Cevapla
  • Eses 1 ay önce Şikayet Et
    Kendisinin 3 tane evi var Eskisehirde ..
    Cevapla
  • Abdullah birisi 1 ay önce Şikayet Et
    Sanane?
    Cevapla
  • Gozozcu nuri 1 ay önce Şikayet Et
    yıllardır ye iç gez gününü gün et dişinden tırnağınfan artırdığı evi 3500 TL gibi komik rakama gasp et bahanesi %25 artırım yaptık .böylesine pırını pırtını topla defol git derler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten eleştirilere yanıt: Ciddi bir karalama var
Meteoroloji il il uyardı: Metrekareye tam 100 kg yağmur düşecek