Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Ayşenil Şamlıoğlu art arda ameliyat oldu

Vücudunda tümör tespit edilen ve sevdiklerini hayli endişelendiren oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ameliyat oldu. Art arda 2 kez bıçak altına yatan oyuncuya Songül Öden, Ata Demirer, Şebnem Bozoklu, Seda Bakan'dan geçmiş olsun mesajları yağdı.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Ayşenil Şamlıoğlu art arda ameliyat oldu
Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Ayşenil Şamlıoğlu art arda ameliyat oldu
GİRİŞ 22.07.2024 15:15 GÜNCELLEME 22.07.2024 15:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 30 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden Ayşenil Şamlıoğlu sevenlerini korkutan bir haberle gündeme geldi. Vücudunda tümör tespit edilen oyuncu art arda iki kez ameliyat olmak durumunda kaldı. 

En son Gül Masalı'nda rol alan ve Ben Bu Cihana Sığmazam'da Hafize Teyze karakteri ile dizisinde oyunculuk performansı sergileyen Şamlıoğlu'nun tırnak altına bir tümör tespit edildi. İki kez bıçak altına yatan oyuncunun tümörü temizlendi ve baş parmağının altında kemik alındı. 

Kadir İnanır'dan üzücü haber! Tam iyileşiyor derken... Kadir İnanır'dan üzücü haber! Tam iyileşiyor derken...

Geçirdiği operasyonların ardından Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan oyuncu Şamloğlu, paylaşımındaki fotoğrafının altına şu notu düştü: 

Dokuya saygılı iyi bir hekim tarafından ameliyat edilirseniz sonrasında kuş gibi kalkabiliyorsunuz. Sağ elimde iki operasyon birden gerçekleşti; bir tırnak altından bloom tümör alındı, bir de baş parmağın altında onu deforme eden kemik çıkartıldı.

Oyuncu Ayşenil Şamloğlu'nu bu paylaşımından sonra sevenleri ve çok sayıda sanatçı geçmiş olsun dileklerini iletti. Ünlü isimler arasında ise Songül Öden, Ata Demire, Şebnem Bozoklu, Seda Bakan, Zerrin Tekindor ve Ceylan Ertem de vardı. 

Yeşilçam oyuncusundan kötü haber geldi! Yoğun bakıma alındıYeşilçam oyuncusundan kötü haber geldi! Yoğun bakıma alındı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kerimoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    fena sarsıldık!..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'