Seksenler dizisinde başrol oynuyordu! İlker Ayrık'ın yeni mesleği...

TRT1'in efsane dizileri arasında yer alan Seksenler'de Çağatay karakteri ile ön plana çıkan aynı zaman sunuculuk yapan İlker Ayrık radikal bir karar ile yeni bir mesleğe giriş yaptı. İlker ayrık 'Güzel gidiyor' diyerek yeni işini açıkladı.

Seksenler dizisinde başrol oynuyordu! İlker Ayrık'ın yeni mesleği...
Seksenler dizisinde başrol oynuyordu! İlker Ayrık'ın yeni mesleği...
GİRİŞ 22.07.2024 08:58 GÜNCELLEME 22.07.2024 08:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

25 yıldan beri Türk televizyon ve sinemasında aktif olarak görev alan oyuncu ve sunucu İlker Ayrık yeni işi ile gündeme geldi. 44 yaşındaki İlker Ayrık yeni mesleğini kamuoyu ile paylaştı.

Geniş Aile'nin Mürsel'i, Seksenler'in Çağatay'ı, Çakallarla Dans'ın Servet'i İlker Ayrık, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sunuculuk da yapmaya devam ediyordu. Ben Bilmem Eşim Bilir, Çarkıfelek, Yaparsın Aşkı gibi programların sunuculuğunu üstelenen Ayrık bu kez yeni bir meleğe yelken açtı.

3 Bin 500 TL kira ödeniyor denmişti! Nuri Alço cephesinden açıklama geldi3 Bin 500 TL kira ödeniyor denmişti! Nuri Alço cephesinden açıklama geldi

İlker Ayrık

Yaklaşık 2 yıldan beri bir projede yer almayan ve şehirden uzakta sakin bir yaşamı tercih eden İlker Ayrık, 17 dönümlük arazide çiftlik kurmuş ve burada sebze ve meyve yetiştiriciliği yapıyordu. 

Öncesinde "Çiftçilik ve restorancılık güzel gidiyor. Hayvanların hepsiyle aram çok iyi. 11 köpeğim, 2 eşeğim, kümes hayvanlarım ve tavşanlarım var" diyen İlker Ayrık ticarete atıldığını açıkladı. 

İlk etapta hobi olarak başladığı organik tarımı zamanla seven ve bunu meslek edinmeyen isteyen oyuncu, ünlü bir AVM'de mağaza ve restoran kiraladığını ve bundan sonra bu alana yöneleceğini ifade etti. 

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Art arda bıçak altına yattıBen Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Art arda bıçak altına yattı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Gaziantep27 1 ay önce Şikayet Et
    Süpersin ilker
    Cevapla
  • tunc 1 ay önce Şikayet Et
    en iyisini yapmışsın herkes bir gün organik ürün için çalışaçak.
    Cevapla
  • Dıst 1 ay önce Şikayet Et
    Allah kolaylık versin. Helal para iyidir iyi.
    Cevapla
  • mehmet efe 1 ay önce Şikayet Et
    bu alana yatırım hem para kazandırır hemde insanlığın hayrınadır.kolay gelsin hayırlı işler dilerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya