Helallik isteyen İbrahim Tatlıses'ten radikal karar! Taburcu olduktan sonra...

Geçtiğimiz gün geçirdiği kalp ameliyatı ile sevenlerini hayli korkutan İbrahim Tatlıses ağızları açık bırakan bir karar ile gündeme geldi. İbrahim Tatlıses hastaneden çıkar çıkmaz soluğu sahnede alacak.

Helallik isteyen İbrahim Tatlıses'ten radikal karar! Taburcu olduktan sonra...
Helallik isteyen İbrahim Tatlıses'ten radikal karar! Taburcu olduktan sonra...
GİRİŞ 19.07.2024 10:35 GÜNCELLEME 19.07.2024 18:36
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gündemden düşmek bilemeyen İbrahim Tatlıses hastalığının ardından yeni bir haber ile adından söz ettiriyor. 2,5 saat süren ameliyat ile kalp kapakçığı değişen İbrahim Tatlıses taburcu olur olmaz yapacaklarını açıkladı.

Helallik isteyerek kalp ameliyatına giren, tedavisi tamamlandıktan sonra ise taburcu olan İbrahim Tatlıses hakkındaki açıklama Derya Tuna'dan gelmişti. Tuna, İbrahim Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Ayşenil Şamlıoğlu art arda bıçak altına yattıBen Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Ayşenil Şamlıoğlu art arda bıçak altına yattı

72 yaşındaki sanatçının ameliyat sonrası sağlık durumumun iyiye gitse sevenlerini mutlu ederken bomba bir haber geldi. İbrahim Tatlıses taburcu olduktan 5 gün sonra konser verecek.

Bu kadar hızlı sahneye dönmesi şok etkisi oluşturan İbrahim Tatlıses yaptığı sosyal medya paylaşımında 20 Temmuz cumartesi günü Yalıkavak'ta konser vereceğinin müjdesini verip sevenlerini davet etti.

İşte o paylaşım: Cumartesi günü tüm sevenlerimi Yalıkavak'a bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla...

3 Bin 500 TL kira ödeniyor denmişti! Nuri Alço cephesinden net açıklama 3 Bin 500 TL kira ödeniyor denmişti! Nuri Alço cephesinden net açıklama

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Ayfer al bayrak 1 ay önce Şikayet Et
    Sona yaklaştıkça aklı başına gelmeye başlayan sayın Tatlıses rahmetli oğuz yılmazla nasıl helalleşeceksin acaba
    Cevapla
  • Beyazgül 1 ay önce Şikayet Et
    İbo bı evsanedir bı ibocann daha gelemez asla Allah saglini varlığını daim eylesin
    Cevapla
  • Çok geçmiş olsun 1 ay önce Şikayet Et
    Normal
    Cevapla
  • Zafer 1 ay önce Şikayet Et
    İbo başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Özgür 1 ay önce Şikayet Et
    Urfalı olup her defasında Urfa'dan milletvekilliği adaylığını koyup hiç bir zaman kazanamayan ibrahim tatlıses Urfa'ya 1 gram yararı dokunmamış hiç bir yatırımı olmamış diyorlar
    Cevapla
  • sevgı yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun imparatora Allah sevenlerine bağışladı ömrü uzun olsun Allah korusun güçlü sesiyle herzaman dinlerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı