Hercai'nin Miran'ı annesini kaybetti! Ünlü oyuncunun en acı günü!

Ünlü oyuncu Akın Akınözü'nün kendisiyle aynı mesleği paylaşan annesi Özlem Akınözü hayata gözlerini yumdu. Bir süredir kanser tedavisi gören Özlem Akınözü'nü son yolculuğuna uğurlayan oğlu Akın Akınözü, göz yaşlarına hakim olamadı.

Hercai'nin Miran'ı annesini kaybetti! Ünlü oyuncunun en acı günü!
Hercai'nin Miran'ı annesini kaybetti! Ünlü oyuncunun en acı günü!
GİRİŞ 21.07.2024 15:52 GÜNCELLEME 21.07.2024 15:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hercai, Muhteşem Yüzyıl ve Payitaht Abdülhamit gibi başarılı projelerde rol alan Akın Akınözü'nün annesi de kendisi gibi oyunculuk yapıyordu. "Karagül" ve "Deliha" ses getiren yapımlarda boy göstermiş olan annesi Özlem Akınözü, bir süredir kanserle savaşıyordu. Ünlü oyuncuyu yasa boğan haber geldi...

Acun Ilıcalı torununun doğum gününde! Dedelik görevini yerine getirdi...Acun Ilıcalı torununun doğum gününde! Dedelik görevini yerine getirdi...

Ece Seçkin'den milyonluk hediye! Kesenin ağzı bakın nasıl açıldı!Ece Seçkin'den milyonluk hediye! Kesenin ağzı bakın nasıl açıldı!

ÜNLÜ OYUNCUNUN EN ACILI GÜNÜ!

Üstlendiği roller ile büyük beğeni toplayan Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü'nün vefatı, sanat camiasında da derin bir üzüntü uyandırdı.

AKIN AKINÖZÜ'NÜN ANNESİ ÖZLEM AKINÖZÜ KİMDİR?

Özlem Akınözü, 13 Ekim 1964'te Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlköğretim eğitimini Ahmet Vefik Paşa'da tamamlayan Akınözü, Özel Yükseliş Koleji ve Özel Yenişehir Koleji'nde lise eğitimini sürdürmüştür. Daha sonra ise Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Özlem Akınözü, çeşitli dizi ve film projelerinde rol almıştır.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin mekanı Cennet olsun İnşallah.
    Cevapla
  • Ferdi 1 ay önce Şikayet Et
    Annesine Rahmet,Kıymetli kardeşimize sabırlar diliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kurum İBB'yi topa tuttu! İmamoğlu'na tepki: Aymazlık!
Gözler Fitch'in Türkiye kararında! İşte son tahminler...