Engin Akyürek'i yıkıma uğratan ölüm haberi! Henüz 32 yaşındaydı...

20 yıllık oyuncu Engin Akyürek aldığı ölüm haberi ile adeta yıkıldı. Genç yaştaki kuzenini ebedi yolculuğuna uğurlayan 42 yaşındaki oyuncu Engin Akyürek'i sevenleri yalnız bırakmadı.

Engin Akyürek'i yıkıma uğratan ölüm haberi! Henüz 32 yaşındaydı...
Engin Akyürek'i yıkıma uğratan ölüm haberi! Henüz 32 yaşındaydı...
GİRİŞ 31.07.2024 15:54 GÜNCELLEME 31.07.2024 15:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2004'ten beri oyunculuk kariyerine devam eden, en son Adım Farah dizisi ile ekrana gelen Engin Akyürek üzücü bir haberle gündeme geldi.  Engin Akyürek aldığı ölüm haberi ile adeta yıkıldı.

42 yaşındaki oyuncu Engin Akyürek'in 32 yaşındaki kuzeni Ezgi Başak Akyürek Okul (amcası Ömer Akyürek’in kızı) geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. 

Engin Akyürek kimdir ve kaç yaşındadır? Engin Akyürek dizileri…Engin Akyürek kimdir ve kaç yaşındadır? Engin Akyürek dizileri…

Ezgi Başak Akyürek Okul Sivas istikametine doğru ilerliyordu. Kaza Rehafiye ilçesi yakınlarında gerçekleşti. Akyürek Okul'un aracı, bir tıra arkadan çarptı.

Kaza sonucunda Ezgi Başak Akyürek Okul yaşamını yitirdi, 7 aylık oğlu Baray Alp Okul ise ağır yaralandı. Korkunç ölümün ardından Engin Akyürek'e taziye mesajları yağdı. 

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Ayşenil Şamlıoğlu art arda bıçak altına yattıBen Bu Cihana Sığmazam'ın yıldızıydı! Ayşenil Şamlıoğlu art arda bıçak altına yattı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • ümit 1 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin . Haber bulamayıp bu tür olayları haber yapmanız bilmem . Benim engin akyürekin kuzenin ölümünü bilmem mi gerekiyor.
    Cevapla
  • Muhsin 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH HİDAYET VERSİN ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den 16 yaşındaki Filistinlinin naaşına işkence
İtalya'dan son dakika İran ve Rusya duyurusu! Savaş ilanı gibi tehdit