Afra Saracoğlu'na 'yeteneksiz' denince ortalık fena karıştı: Utanmaz, Gargamel!

Yalı Çapkını'nın başrolü Afra Saracoğlu'na yeteneksiz denilince olanlar oldu. Kızı gibi sessiz kalmamayı tercih eden Afra Saracoğlu'nun annesi açtı ağzını yumdu gözünü... Lütfiye Saracoğlu kızına olumsuz yorum yapanlara zavallı dedi.

Afra Saracoğlu'na 'yeteneksiz' denince ortalık fena karıştı: Utanmaz, Gargamel!
Afra Saracoğlu'na 'yeteneksiz' denince ortalık fena karıştı: Utanmaz, Gargamel!
GİRİŞ 24.07.2024 17:45 GÜNCELLEME 24.07.2024 17:45
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Star Tv ekranında yayınlanan ve 2. sezonuna hazırlanan Yal Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile başrol oynayan Afra Saracoğlu ile ilgili yapılan olumsuz yorum ortalığı kastı kavurdu.

Geçtiğimiz günlerde, rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile sosyal medyada birbirini takip etmeyi bırakan Afra Saraçoğlu hakkında yapılan haberde yeteneksiz yorumu yapılmıştı. Söz konusu haberde şu ifadeler yer almıştı:

Bu yeteneksizlikle nasıl oyuncu oldukları bilinmeyen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Ayrı ayrı da çift olarak da bir değeri yok. Bu sebeple kendimize yarım saat haber paylaşmama cezası veriyoruz. 

Sanat camiasını yıkan ölüm haberi! Ferit Edgü vefat ettiSanat camiasını yıkan ölüm haberi! Ferit Edgü vefat etti

Bu haberin ardından Afra Saracoğlu sessizliğini muhafaza ederken, annesi Lütfiye Saracoğlu olanlara bir hayli sinirlendi. Anne Saracoğlu verdiği yanıtla adeta öfke kustu. İşte açıklaması: 

Siz bir de buradan kadın duyarı da kasarsınız değil mi? Zavallısınız, acınası halleriniz. İlahi adalet umarım sizi bulur bir gün. Bir annenin ahını almak istemişsiniz ama senin bunları anlayacağından şüpheliyim. Kin ve nefretle dolusunuz. Utanmazsınız. Herkesin bir ailesi var, utanmazlar. Sen kimsin boş bir sayfasın Gargamel duydun mu?

Engin Akyürek'i yıkan ölüm! Acı haber böyle duyurulduEngin Akyürek'i yıkan ölüm! Acı haber böyle duyuruldu

ANNE SARACOĞLU'NUN İLK TEPKİSİ DEĞİL

Lütfiye Saracoğlu'nun kızıyla ilgili verdiği bu tepki ilk tepki değil. Geçtiğimiz aylarda da Afra Saracoğlu'nun üniversite mezunu olmayışı hakkında yapılan haberler ve yorumların ardından kızını savunan bir açıklama yapmıştı. 

Afra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıktı, olanlar oldu! Sessiz kalmadıAfra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıktı, olanlar oldu! Sessiz kalmadı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 18
  • ayhan kucukoglu. 1 ay önce Şikayet Et
    Afra saracoglu.eger fakir olup bir kosebasinda dilenseydi,eliniz cebinize gitmezdi,derdiniz ki amaan senden benden zengin. ama zengin oluncada bu millete ne oluyorsa hemen bir kiskanclik,bir cekememezlik.o kizin gecesi gunduzu yok,her gun stres icinde cabaliyor,sizin gibi gezmiyor, O kotu huylarda kendisinde yok ,ilginizi cekerim,verilen rolu oynuyor,biraz zekali olun,
    Cevapla
  • ayhan kucukoglu 1 ay önce Şikayet Et
    sizden cok bilinmeyen hayirlar yapmistir,Acik saciksa ALLAH la kendi arasinda siz once kendinize bakin,aynanin karsisina gecin,yuzunuze bakin,neler neler yaptiniz,kotu insan kendi yaptigi kotuluklerin sucunu ,baskalarina iftira atmayla bastirir,kiskancligi birakin,calisin sizinde olsun,ne kadar kotuluk dusunurseniz ,o kadar batarsiniz gunaha,
    Cevapla
  • ayhan kucukoglu 1 ay önce Şikayet Et
    Afra saracoglu ,bu elestirenlere biraz para verseydi,bu dedikodulari yapanlarin hepsi 70 derece,doneklik yapardi,Ayip be ALLAH tan korkun,Bu kiz size ne yaptida arkasindan atip tutuyorsunuz,Zaten sizin yeteneginiz olsaydi, bu bayanla ugrasmaz ,kendi isinize bakardiniz,bir insanin arkasindan atip tutmak kolaydir,Nereden biliyorsunuz yeteneksiz oldugunu,belki bu sayede sizden cok bilinmeye
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Yeteneğini bilmem ama çok tatlı bir kız bu güzellik ona bir ömür yeter.
    Cevapla
  • Paşa 1 ay önce Şikayet Et
    Güzel olmasa zaten kimse oyunculuğu iyi diye rol vermezdi. Türkiyede zaten oyunculuğu kuvvetli hangi çirkin kadın başrol almışki?
    Cevapla
  • Soner 1 ay önce Şikayet Et
    3 gün sonra unutulacak bir oyuncu tartismaya degmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail vatandaşları resmen harekete geçti! Netanyahu için yolun sonu! Tam 500 bin...
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!