Hayko Cepkin'in ablası öldü denildi! Meğer ölen bir başkasıymış

46 yaşındaki şarkıcı Hayko Cepkin'in ablasının vefat ettiği haberi sosyal medyada yankı buldu. Ancak bir karışıklık olmuştu. Ablası ölen şarkıcı Hayko Cepkin'in ablası değil Hayko Bağdat'ın ablasıydı.

Hayko Cepkin'in ablası öldü denildi! Meğer ölen bir başkasıymış
Hayko Cepkin'in ablası öldü denildi! Meğer ölen bir başkasıymış
GİRİŞ 26.07.2024 15:04 GÜNCELLEME 26.07.2024 15:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

46 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Hayko Cepkin hayatının en acı günlerinden birini yaşadığı, ablasını kaybettiği haberleri yapıldı. Ancak bir karışıklık olduğu ortaya çıktı. Meğer ölen Hayko Cepkin'in değil yazar Hayko Bağdat'ın ablasıymış.

Yazar Hayko Bağdat'ın ablası Janet Kalustyan bugün hayatını kaybetti. Ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Canım ablamı Janet'i kaybettik. Koşulsuz iyilikti benim için. Huzur içinde uyusun.

Afra Saracoğlu'na 'yeteneksiz' denince ortalık fena karıştı! 'Utanmaz, Gargamel!'Afra Saracoğlu'na 'yeteneksiz' denince ortalık fena karıştı! "Utanmaz, Gargamel!"

Hayko Bağdat

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Janet Kalustyan'ın cenaze töreni 25 Temmuz Perşembe günü Feriköy'de gerçekleştirilecek. Törenin ardından Şişli'de bulunan aile kabristanlığına defnedilecek. 

Ebru Şahin gerçeği ortaya çıktı! Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmama nedeniEbru Şahin gerçeği ortaya çıktı! Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmama nedeni

Hayko Bağdat'ın ablası ve ailesi

KAYNAK: TV100
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    Feriköy Surp Vartanants Ermeni Kilisesi
    Cevapla
  • Soner 1 ay önce Şikayet Et
    Kizma ama uyumuyacak yeniden diriltilecegiz , ilk once melekler gelicek ve sorularini sorcaklar sonra kiyamet gununde hesaba cekilecegiz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    aynen uyusun
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    Hangi kilise de ?
    Cevapla
  • kardeş 1 ay önce Şikayet Et
    Hayko gitti sandım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap