Mert Demir'den şok eden Yılmaz Morgül çıkışı! "Nihat Doğan'la aynısı oldu"

Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısını söyleme biçimini beğenmeyen Yılmaz Morgül şarkıyı kendisi seslendirmiş ancak telif engeline takılmıştı. Mert Demir ilk kez konuya ilişkin açıklaması ile gündeme geldi. İşte, detaylar...

Mert Demir'den şok eden Yılmaz Morgül çıkışı! "Nihat Doğan'la aynısı oldu"
Mert Demir'den şok eden Yılmaz Morgül çıkışı! "Nihat Doğan'la aynısı oldu"
GİRİŞ 31.07.2024 14:42 GÜNCELLEME 31.07.2024 14:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son günlerde oldukça popüler olan ve milyonlarca kişinin dinlediği Mert Demir'in şarkısı ateşe Düştüm şarkısı Yılmaz Morgül'ün eleştirilerine maruz kaldı. Yılmaz Morgül, "O şarkı öyle mi söylenir?" diyerek Mert Demir'i tenkit etti.

Mert Demir'in Ateşe Düştüm şarkısını söyleme biçimi ile ilgili "Ben şarkıyı yaşamak isterim. Yani bu ateşlere düştüğünü bana anlat, bunu yaşat bana"  diyen Yılmaz Morgül şarkıyı kendisi yorumladı. 

Yorumladığı şarkıyı dijital platformlarda yayınlayan Yılmaz Morgül'ün klibi telif engeline takıldı ve MESAM/MSG tarafından kaldırıldı. Olayın ardından Mert Demir ise ilk kez konuştu. 

TV100'deki Candaş Tolga ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Mert Demir Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumu ile ilgili şu ifadelere imza attı:

Ofansif değilim ben bu durumda. Benim şarkımı kimse okumasın kafasında değilim. Başkanlarının şarkısını okuyan birisiyim çünkü. Ama oradaki hikayenin doğru şekilde ilerlemesi gerekiyordu. Ben Yılmaz Morgül'ü severim, Yılmaz Morgül'ü kim sevmez. 

Yaşam enerjisini söndürdüysek çok üzülürüm ama elimden bir şey gelmez bu konuda. Yapabilecek bir şey yok. Antidepresan'da da oldu. Orada da Nihat Doğan’ olayı oldu. 

Aslında Nihat Doğan bu kadarını yapmadı. Ben ve Mabel Matiz'e ulaşmaya çalıştı. Ben istemedik almasını. Israr etmedi. Ama Yılmaz Morgül yayınladı şarkıyı. 

Ebru Şahin gerçeği ortaya çıktı! Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmama nedeniEbru Şahin gerçeği ortaya çıktı! Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmama nedeni

NİHAT DOĞAN OLAYI NE?

Geçtiğimiz aylarda Nihat Doğan, Mert Demir ve Mabel Matiz'in Antidepresan şarkısını söylemişti. Şarkıyı kendince yorumlayan Nihat Doğan sosyal medyada tiye alınmıştı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • İrfan fransadan 1 ay önce Şikayet Et
    Nüfus memuru yılmazın soyadını yazar iken bir hata yapmış aslında gerçek soyadı yılmaz morgulle olacakmış
    Cevapla
  • kadir 1 ay önce Şikayet Et
    mert demir boş yapmış önce yorumlara baksın sonra bunları konuşsun.gerçi, belli okumuş zoruna gitmişte böyle de demiş olabilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depreme hazırlık bir beka meselesidir
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede