Masterchef yarışmacısı 'Beni susturamayacaksınız' dedi, yer yerinden oynadı! Şerefsizce...

Eski Masterchef finalisti Kıvanç Karadeniz'in açıklamasıyla yer yerinden oynadı. Eski yarışmacılar hakkında konuşan Masterchef Kıvanç kendisine şerefsizce iftira atıldığını "Beş para etmezsiniz" diyerek ifade etti.

Masterchef yarışmacısı 'Beni susturamayacaksınız' dedi, yer yerinden oynadı! Şerefsizce...
Masterchef yarışmacısı 'Beni susturamayacaksınız' dedi, yer yerinden oynadı! Şerefsizce...
GİRİŞ 24.07.2024 16:50 GÜNCELLEME 24.07.2024 20:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Masterchef 2022'ye ve Masterchef All Star'a damga vuran Kıvanç Karadeniz programdaki efendi tavırları ile tanınan isimler arasında. Eski yarışmacı yaptığı son açıklama ile gündeme geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Masterchef Kıvanç kendisine şerefsizce iftira atıldığını, eğer iftiralara devam edilirse susmayacağını dile getirdi. 

Mert Demir'den Yılmaz Morgül açıklaması: Nihat Doğan'la aynısı oldu!Mert Demir'den Yılmaz Morgül açıklaması: Nihat Doğan'la aynısı oldu!

İşte Kıvanç Kardeniz'in o açıklaması:

Instagram'dan eski dostlarımı çıkardım, kimler olduğunu bulmak isterseniz bulursunuz. Arkamdan sevdiklerime benimle ilgili şerefsizce iftira atan insanlara sesleniyorum; yaptığım bütün destekler size haram oldun ama arkamdan iftira atmaya devam ederdeniz beni susturamayacaksınız. 

Yarıştığım dönem arkadaşlarımdan bazılarına sesleniyorum; açtığım restorandan yaşadığım ilişkilere kadar arkamdan ahlaksızca şeyler söylemişsiniz, bu yarışmaya 2 yıl hiçbir şey veremediniz, beş para etmezsiniz, benim gibi şerefli insanı bile kıskandınız

Ne şöhretle işim oldu ne parayla; sizi defalarca kez affettim. Her işime sizi dahil ettim. Çıkar için kimseyle dost olmadım, video çekmedim. Tillahınızdan korkmam diye herkese söylemiştim, anlayamamışsınız. Benim gibi bir insana  bunları yazdırdınız, insanım diye dolaşıyorsunuz. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • alper 1 ay önce Şikayet Et
    iyi de aga şimdi "tillah" ne demek? "tillahınızdan korkmam" derken ne diyorsun, haklıyken haksız duruma düşüyorsun ve hatta böyle laflarla imanını zedeliyorsun. saçmalık!
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 ay önce Şikayet Et
    İnci kolyeli adam kızmış:)
    Cevapla
  • (76) 1 ay önce Şikayet Et
    Mester şef işinize bakın siz kimsiniz köşe başı dönercileri dönerde döner olsa töyuğ döneri
    Cevapla
  • miçase 1 ay önce Şikayet Et
    kesin hakkını yemişlerdir beyefendiliğini çekememişlerdir herkez sizin gibi vizyon sahibi olamaz ...
    Cevapla
  • Misafir. 1 ay önce Şikayet Et
    Master den bize ne.?!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu