Kızılcık Şerbeti'nin başrolünün açıklaması şoke etti: İnsan doğasına aykırı!

Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakteri ile rol üstlenen Evrim Alasya ağızları açık bırakan bir açıklama ile gündeme geldi. Evrim Alasya, evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu söyledi.

Kızılcık Şerbeti'nin başrolünün açıklaması şoke etti: İnsan doğasına aykırı!
Kızılcık Şerbeti'nin başrolünün açıklaması şoke etti: İnsan doğasına aykırı!
GİRİŞ 31.07.2024 17:30 GÜNCELLEME 31.07.2024 17:30
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

44 yaşındaki oyuncu Evrim Alasya evlilik hakkında söyledikleri ile şoke etti. Oynadığı dizinin ilk bölümlerinde rol gereği başörtülülere laf atan Evrim Alasya bu kez özel hayatıyla adından söz ettirdi.

Show Tv ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakteri ile başrol oynayan Evrim Alasya bir programın konuğu oldu. Samimi açıklamalar yapan oyuncu sektörde fiziksel şiddet görmediğini ancak psikolojik şiddete maruz kaldığını aktardı. 

Masterchef yarışmacısı 'Beni susturamayacaksınız' dedi, yer yerinden oynadı! Şerefsizce...Masterchef yarışmacısı 'Beni susturamayacaksınız' dedi, yer yerinden oynadı! Şerefsizce...

Kariyeri ile ilgili konuşan oyuncu "Fiziksel hiç olmadı ama psikolojik şiddete maruz kaldım. Bence çok ağır bir durum. Sahnede aşağılanmalar ve küfürler oldu. O zaman küçüktüm. Daha iyi oynamam için yapılıyor zannediyordum" dedi. 

"EVLİLİK İNSAN DOĞASINA AYKIRI"

Kariyeri hakkında konuştuktan sonra özel hayatına değinen Evrim Alasya bugüne kadar neden evliliği düşünmediğine değindi. 25 yıllık oyuncu evlilik ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

İnsan doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman evlilik hayali kurmadım.

Mert Demir'den kahkahalı Yılmaz Morgül açıklaması! 'Nihat Doğan'la aynısı oldu'Mert Demir'den kahkahalı Yılmaz Morgül açıklaması! "Nihat Doğan'la aynısı oldu"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 26
  • Arzu 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ve bunun gibilir ahlaksızlığı çıplaklığı çok sevdi ama bir türlü yaradanı sevmedi Allah'ın verdiği akılla Allah'ı inkar ettiler bunlar ölünce kefen bile giydirmeli onları çıplak olarak pis bir leş gibi mezara fırlatmalı
    Cevapla
  • ümit 1 ay önce Şikayet Et
    İslama aşt degerler ve emirler bunun gibi siyonistler tarafından hiç edilmeye çalılşılıyor. vermek istedıği asıl mesaj müslümanlar çoğalmasın.
    Cevapla
  • OSMANLI GELİYOR 1 ay önce Şikayet Et
    zina kokan laflar bunlar.. lafa bak
    Cevapla
  • gerçek 1 ay önce Şikayet Et
    ölüm var bu gerçek. hesap var inanıyorsan,cehennem var inanıyorsan ,cehennemde ebedi azap var inanmıyorsan
    Cevapla
  • kul ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    insanın doğasına aykırı değil senin doğana aykırı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sisi Akdeniz’de dengeleri mi değiştiriyor?