Bebekleri henüz 3 aylıktı! Eda Ece'den şoke eden açıklama

Geçtiğimiz yıl Bıuğrahan Tuncer ile nikah masasına oturan 3 ay önce de bebeğini kucağına alan oyuncu Eda Ece'nin boşanma haberleri sosyal medyada gündem oldu. Konuyla ilgili açıklama oyuncu Eda Ece'nin bizzat kendisinden geldi.

Bebekleri henüz 3 aylıktı! Eda Ece'den şoke eden açıklama
Bebekleri henüz 3 aylıktı! Eda Ece'den şoke eden açıklama
GİRİŞ 30.07.2024 11:42 GÜNCELLEME 30.07.2024 11:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

5 sezon boyunca Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteri ile akıllara kazınan, 34 yaşındaki Eda Ece geçtiğimiz yıl Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştirmişti. 3 ay önce ise çiftin bir bebeği dünyaya gelmişti.

Birkaç gün önce ise Buğrahan Tuncer'in Instagram üzerinden Eda Ece'yi takipten çıkması, boşanma iddialarını ortaya attı. Bu iddia sosyal medyada büyük etkileşim topladı. Ancak gerçek çok başka çıktı. 

Kızılcık Şerbeti'nin başrolünden evlilik çıkışı: İnsan doğasına aykırı! Kızılcık Şerbeti'nin başrolünden evlilik çıkışı: İnsan doğasına aykırı!

Eda Ece konuya ilişkin açıklamada eşi Buğrahan Tuncer'in Instagram hesabını kapattığını, zaten sık kullanmadığını ifade etti. İşte ünlü oyuncunun yaptığı o açıklama: 

Boşanma haberleri doğru değil. Buğra Instagram'ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi. Kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram'ın ne alakası var? 3 aylık bebeğimiz var. Ayıp ve günah aslında yaptıkları. Herhalde tıklanır diye yapıyorlar. Neyse önemi yok ben alıştım bu haberlere… Biz mutluyuz, huzurluyuz. Bebeğimizi büyütüyoruz. Artık Allah'a havale ediyorum...

Masterchef yarışmacısı 'Beni susturamayacaksınız' dedi, yer yerinden oynadı! Şerefsizce...Masterchef yarışmacısı 'Beni susturamayacaksınız' dedi, yer yerinden oynadı! Şerefsizce...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Hazal 1 ay önce Şikayet Et
    Çokta umrumuzda Ece hanım boşanmış boşanmış deprem zwdelerle alay eden şuhursuz
    Cevapla
  • Ben 1 ay önce Şikayet Et
    Sende sallama.Hiçde alay değil.o kadar çarpıtıyorsunuz ki hani sizden olmayınca çamur at izi kalsın
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    çakma sanatçı lar bunların tohumu sebetayist tohumu
    Cevapla
  • canlar 1 ay önce Şikayet Et
    nasıl istersen öyle yaşayın karşılıgını göreçeginizi unutmayın.
    Cevapla
  • Rofar 1 ay önce Şikayet Et
    Ben kimsenin günahına girmek istemem. Sevgi ile evlenen evliliğini sevgi ile devam ettirir. Mantıkla evlenen yine mantıkla boşanır. Şimdiki kadınlar sadece çocuk sahibi olabilmek için evleniyor biraz zaman geçiriyor evde huzursuzluk çıkartıp şiddetli geçimsizlik bahanesi ile boşanıyor çocuğun velayetini alıyor kendine nafaka çocuğa nafaka başında koca yok özgür ohhh ne güzel hayat.
    Cevapla
  • Selim Akif 1 ay önce Şikayet Et
    Gülerek depremzedelerle alay edenin, ağlayarak pozlu haberini okuyoruz. ne kadar gereksiz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar: Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sisi Akdeniz’de dengeleri mi değiştiriyor?