Yeşilçam yönetmeninden ölüm haberi geldi! Sanat camiası yasta

Yeşilçam'ın öne çıkan yönetmenlerinden olan Günay Kosova'dan acı haber geldi. 82 yaşında hayata gözlerini kapatan Günay Kosova'nın ölüm haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Yeşilçam yönetmeninden ölüm haberi geldi! Sanat camiası yasta
Yeşilçam yönetmeninden ölüm haberi geldi! Sanat camiası yasta
GİRİŞ 04.08.2024 10:17 GÜNCELLEME 04.08.2024 10:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeşilçam filmlerinin yönetmenlerinden biri olan Günay Kosova hayatını kaybetti. Yüzlerde filme direktörlük yapan Günay Kosova'nın acı haberi sanat camiasını derinden sarstı.

Set amiri, senarist, yapımcı ve yönetmen olarak sinema sektörüne yıllarını harcayan Günay Kosova'nın ölüm nedeninin Alzheimer hastalığı olduğu öğrenildi. 

Arda Türkmen açtı ağzını yumdu gözünü! 'Sana ne ulan hödük'Arda Türkmen açtı ağzını yumdu gözünü! "Sana ne ulan hödük"

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Günay Kosova'nın cenaze töreni 1 Ağustos'ta Sultanbeyli'de kılınacak ikindi namazının ardından gerçekleşecek. ardından mezarlığa defnedilecek. 

GÜNAY KOSOVA KİMDİR?

Günay Kosova 22 Haziran 1942'de İzmir'de dünyaya geldi. 70'li yıllarda sinema filmi yönetmenliği yaptı. Binden fazla filme adını yazdırdı.

Mezarını Kaz Bekle Beni, Yarsa Adam Betmen, Katran Bebek, Tam İsabet, İster Darıl İster Sarıl, Çikolata Tarlası, Bazıları Cacık Sever, Hırsız Milyoner, Çarli'nin Kelekleri ve Haydar filmlerinin direktörlüğünü yaptı. 1 Ağustos 2024'te hayatını kaybetti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • deli biri 1 ay önce Şikayet Et
    İbret al Azizim gel bu devrandan, sana hiç fayda yok seyrü seyrandan, gün olur göçersin dehri virandan, ayırma gönlünü EMRİ KUR'AN'DAN. Biz az söyledik siz çok anlayasınız.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ömür tamam olup defter dürülür, sırat köprüsü ve mizan kurulur, HAKK'IN dergahına kullar derilir, buyruğu tutulur ferman eğlenmez. AZİZ MAHMUD HÜDAYİ RAHMETULLAHİ ALEYH
    Cevapla
  • Remzi arik 1 ay önce Şikayet Et
    AHLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenlerine sabırlar diliyorum
    Cevapla
  • rivrivriv 1 ay önce Şikayet Et
    Erken kaybettik. Bir 61 yıl daha yaşardı
    Cevapla
  • akil hoca 1 ay önce Şikayet Et
    Zaten yaşayacak ki, Alemi Berzahta, kabirde ve kabirden dililtilip kalktıktan sonra ebedi sonsuz bir hayat yaşanacaktır, kim demiş ölenler öldü diye. İNSANLAR UYKUDADIR ÖLÜNCE UYANIRLAR.HADİS-İ ŞERİF
    Cevapla
  • konuk 1 ay önce Şikayet Et
    Ey nefis sen ölmez misin ölenleri görmez misin?
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yok be ya, vakit tamam olmuştur, hiç kimse ecelinden evvel ölmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'ezan' çıkışı! Peki gerçek ne?
İsrail'den nokta atışı katliam: Balkonda oturan Filistinli ve evi hedefte