Türkiye'nin yüz güzeli belli oldu! Kazanan ise tesettürlü oldu

İstanbul'da düzenlenen MHA Türkiye Yüz Güzellik Yarışması'nda dikkat çekici anlar yaşandı. Yarışmayı kazanan Tuba Çinkaya'nın tesettürlü olması sosyal medyada yankı uyandırdı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'nin yüz güzeli belli oldu! Kazanan ise tesettürlü oldu
Türkiye'nin yüz güzeli belli oldu! Kazanan ise tesettürlü oldu
GİRİŞ 04.08.2024 13:51 GÜNCELLEME 04.08.2024 13:51
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Türkiye'de ilklerden biri daha yaşandı. MHA Türkiye Yüz Güzeli Yarışması düzenlendi. 200 kişi arasında eleme yapıldı ve tesettürüyle dikkat çeken Tuba Çinkaya birincilik elde etti. 

İstanbul'da düzenlenen yarışmada Özge Atalay ve Ferhat Göktaşlar sunuculuk yaptı. 200 kişi arasından seçilen 5 kişi birinci olmak için yarıştı. 15 bin kişi ise oylama yaptı ve Türkiye'nin Yüz Güzeli'ni seçti.

Yarışma sonucunda tesettürlü olması ile dikkatleri üzerine çeken Tuba Çinkaya birinci olurken, Merve Yıldız ikincilik, Ayşe Kavcar ise üçüncülük elde etti. 

Müjde Ar apar topar ameliyata alındı! Açıklama geldi Müjde Ar apar topar ameliyata alındı! Açıklama geldi

TUBA ÇİNKAYA'DAN AÇIKLAMA

Yarışmaya katılırken birinci olacağını tahmin etmediğinin altını çizen Çinkaya, yakın çevrem ve ailemden olumsuz bir tepki almadığını, aksine herkesin kendisini tebrik ettiğini anlattı. 

MHA Türkiye Yüz Güzeli olan Tuba Çinkaya, yarışmanın ardından insanın doğal halini daha güzel bulduğunu ve estetiğin kendisine uygun bir şey olmadığını ifade etti. Ayrıca yarışmaya dair şu ifadeleri kullandı:

"Çok heyecanlıyım, güzel bir duygu. Bu kadar insanın beni desteklemesi ve seçmesi çok özel. Bugünü organize eden herkese çok teşekkür ederim. Ankara'dan katıldım. 18 yaşındayım ve aşçılık mezunuyum. Annem yarışmayı sosyal medya platformu üzerinden görmüş. Ben de denemek istedim."

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 70
  • mert 1 ay önce Şikayet Et
    yarışmaya neden hiç güzel kadın katılmamış :D
    Cevapla
  • Nrcn 1 ay önce Şikayet Et
    Estetiksiz oldukları için size çirkin gelmiş olabilir mi acaba? Kapalı kız gayet iyi
    Cevapla
  • Ssss 1 ay önce Şikayet Et
    Şaka yapıyorsunuz değil mi
    Cevapla
  • Crocus 1 ay önce Şikayet Et
    Bunlar mı yüzgüzeli!!!
    Cevapla
  • Saadet 1 ay önce Şikayet Et
    Yarışmaya katılanların giysileri de çok rüküş
    Cevapla
  • Saadet 1 ay önce Şikayet Et
    Hepside makyajla güzelleştiriliyor.Bence hiiç biri güzel değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Narin Güran cinayeti! Nevzat Bahtiyar'ın evinde arama yapıldı
Bakan Kurum, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti