Yıldız Tilbe'den suç duyurusu! "Kin ve nefret duyguları"

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Yıldız Tilbe kendisine yapılan affetmedi. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe verdiği vekaletle 6 kişiden birden şikayetçi oldu. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Yıldız Tilbe'den suç duyurusu! "Kin ve nefret duyguları"
Yıldız Tilbe'den suç duyurusu! "Kin ve nefret duyguları"
GİRİŞ 13.08.2024 12:45 GÜNCELLEME 13.08.2024 12:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yıldız Tilbe kendi adını kullanarak yapılan paylaşımlar karşısında sessiz kalmadı. Avukatına talimatı veren Yıldız Tilbe, 6 sosyal medya kullanıcısı hakkından şikayetçi oldu.

Yıldız Tilbe’nin avukatı Handan Bakbak konuyla ilgili şikayet dilekçesini İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sundu. Dilekçede ilgili kişilerin, Tilbe’nin sokak hayvanlarıyla ilgili daha önce yaptığı paylaşımı yeniden gündeme getirerek toplumda kin ve nefret duyguları yaratmaya çalıştığı iddia edildi. 

Dilekçede Yıldız Tilbe maddi ve manevi mağdur olduğu ifade edildiği öğrenildi. 

Türkiye'nin yüz güzeli seçildi! Kazanan ise tesettürlüTürkiye'nin yüz güzeli seçildi! Kazanan ise tesettürlü

DAHA ÖNCE 'BIKTIM' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz ay konuya ilişkin açıklama yapan Yıldız Tilbe "Bıktım adımı soyadımı kullanan, pis düşüncelerini, benmiş gibi yazan, önüne gelene ağız dolusu saydıran, çakma Yıldız Tilbe hesaplarından, usandım, kim olduklarını bilmiyorum, niyetleri kendilerini bulsun inşallah" ifadelerini kullanmıştı. 

Yıldız Tilbe'nin avukatı ise, kötü niyetli, yanıltıcı, yıpratmaya yönelik ve tepki çekecek nitelikte görüş, düşünce ve duygu paylaşımları yapan sahte hesapların tespit edildiğini ve bunlar hakkında ilgili makamlara yasal başvurular ve suç duyuruların yapılacağını söylemişti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Elif 4 hafta önce Şikayet Et
    Hepsine zehirli et verip gebertin diyen kendisi değil miydi acaba. İnsanları kin ve nefrete sürükleyen de kendisi.
    Cevapla
  • Yunus orhan 4 hafta önce Şikayet Et
    Yıldız tilbe hayvan katliamında senin de parmağın var bu işi en çok sen dillendirdin asla unutulmayacaksın
    Cevapla
  • Elif 4 hafta önce Şikayet Et
    Kesinlikle size katılıyorum stile ilk ateşleyen kendisidir insanları kışkırttı onu seven ama kendi aklı fikri olmayan insanlar bunun doğru bir şey olduğunu düşündüler.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    gündemde kalmak için elinden geleni yapıyor helal
    Cevapla
  • Cansever 1 ay önce Şikayet Et
    Keşke kendini açık etmeseydi.hatıralarımızda gönül insanı olarak kalacaktı. Şimdi ise....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den ABD ve GKRY arasındaki anlaşmaya tepki!
Trump ile Harris münazarası sonrası bomba sözler: Fena halde yenildi