Hastenelik olmuştu! Nebahat Çehre'nin sağlık durumu hakkında açıklama

Acilen hastaneye kaldırılan ve ardından kalbine stent takılan Nebahat Çehre sevenlerini bir hayli korkutmuştu. Aylarda sonra ilk kez görüntülenen Nebahat Çehre son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hastenelik olmuştu! Nebahat Çehre'nin sağlık durumu hakkında açıklama
Hastenelik olmuştu! Nebahat Çehre'nin sağlık durumu hakkında açıklama
GİRİŞ 06.08.2024 10:41 GÜNCELLEME 06.08.2024 10:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde apar topar hastaneye kaldırılan Nebahat Çehre sevenlerini bir hayli korkutmuştu. Kalbine stent takılan Nebahat Çehre'nin son sağlık durumu belli oldu.

Mayıs'ta yaşadığı sağlık sorunlarından sonra operasyon geçiren Nebahat Çehre hakkında sağlık durumunun iyi olduğu menajeri tarafından açıklanmıştı. O günden sonra oyuncu Çehre ilk kez Nişantaşı'nda görüntülendi ve gazetecilere açıklama yaptı. 

Nebahat Çehre yaptığı açıklamada, "Kıymetli bir hastamız var. O yüzden bu taraflara bugün inebildim. Ben iyiyim. Pıhtı attı ve stent takıldı. Kalp krizi değil. Üst üste geldi her şey. Biraz dinlenme yaptık. Bir de acayip sıcak. Biraz esiyor diye çıktık" ifadelerini kullandı. 

Müjde Ar apar topar ameliyata alındı! Açıklama gecikmediMüjde Ar apar topar ameliyata alındı! Açıklama gecikmedi

Nebahat Çehre

YENİ PROJE VAR MI?

Yeni bir projede yer alıp almayacağı sorulan Nebahat Çehre, geçtiğimiz sene 4 diziyi reddettiğini ve değişik bir karakter beklediğini ifade etti. Beklentisi olursa bir projeye sıcak bacağını söyleyen oyuncu konuyla ilgili şunları söyledi:

Bütün dizilerde anneler, gelinleriyle ya da oğullarının sevgilileriyle kavga ediyor, başka bir şey yapmıyor. Oyuncu kalıplaştırılmamalı, açmak gerekiyor. Tabii ki anne ve nine olurum ama ayrı kişiliği olmalı ki oyun çıkarabilesiniz. 3-4 diziyi üst üste iyi yaptım. Beklentimi karşılarsa istiyorum, özledim.

Yıldız Tilbe suç duyurusunda bulundu: Kin ve nefret duyguları...Yıldız Tilbe suç duyurusunda bulundu: Kin ve nefret duyguları...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Metin 1 ay önce Şikayet Et
    Sen de gidicisin. Aklın varsa dine yönel. Yaşlandın nefsinin istekleri azaldı daha ne.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İşte Lübnan'ı kana bulayan cihaz Pager! Dikkat çeken detay
Yeni emekli olacaklara güzel haber! Formül bulundu