Barış Arduç'tan Hande Erçel açıklaması! "Keşke daha uzun..."

Hande Erçel ile partner olan Barış Arduç son yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Barış Arduç, ilk kez 'Rüzgara Bırak' filminde birlikte rol aldığı Hande Erçel hakkında yorumlarını aktardı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Barış Arduç'tan Hande Erçel açıklaması! "Keşke daha uzun..."
Barış Arduç'tan Hande Erçel açıklaması! "Keşke daha uzun..."
GİRİŞ 12.08.2024 08:58 GÜNCELLEME 12.08.2024 08:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde başrol oynayan Barış Arduç bu kez de 'Rüzgara Bırak' filmi ile ekran karşısına geçiyor. Filmde ise Hande Erçel ile başrolü paylaşıyor.

2020'de kendisi gibi oyuncu olan Gupse Özay ile evlilik yapan Barış Arduç, son projesi olan 'Rüzgara Bırak' filmi ile ilgili gazetecilere konuştu. Yaptığı konuşmada Hande Erçel ile ilgili düşüncelerini de dile getirdi.

Müge Anlı'dan sevindiren haber! Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla mutlu günü konuşuluyorMüge Anlı'dan sevindiren haber! Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla mutlu günü konuşuluyor

Barış Arduç

Film ile ilgili "Çekimlerimiz bitti. Hatta çok çabuk bitti. İçimize sinen bir proje oldu." diyen Barış Arduç, Hande Erçel ile ilgili şunları söyledi:

Hande, şahane bir insan. 25 gün kadar beraber çalıştık keşke daha da uzun olsaydı. Müthiş uyumlu bir hanımefendi.

Yıldız Tilbe suç duyurusunda bulundu: Kin ve nefret duyguları...Yıldız Tilbe suç duyurusunda bulundu: Kin ve nefret duyguları...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Anonim 1 ay önce Şikayet Et
    Hande iyi birimi bence öyle biri degil çok havalı ve bencil birisi film setinde gördüm bunu güneşin kızları
    Cevapla
  • Erima 1 ay önce Şikayet Et
    senin yuzunden buyuk selcuklu dizisi yakismayan bir sekilde son buldu final yapti, yoksa ne guel bir malazgirt izleyecektik.
    Cevapla
  • Cihat 1 ay önce Şikayet Et
    Onun yüzünden mi gerçekten çok cahilsiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Hizbullah'ın kullandığı binlerce çağrı cihazına sızıp patlattı! İşte o anlar
Bakan Kurum, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı kabul etti