MasterChef Ayşe ile Deniz kapışması! Danilo Şef'ten müdahale!

MasterChef'te son bölümde yaşanan olaylar, Ayşe'nin gözyaşlarına hakim olamamasına neden oldu. Yarışmada dikkat çeken isimlerden biri olan Deniz, sivri dilli ve suçlayıcı söylemleriyle Ayşe'yi ağlattı. Bu duruma sessiz kalmayan Danilo Zanna, Ayşe'yi savunan bir konuşma yaptı. İşte, MaterChef'te olanlar!

MasterChef Ayşe ile Deniz kapışması! Danilo Şef'ten müdahale!
MasterChef Ayşe ile Deniz kapışması! Danilo Şef'ten müdahale!
GİRİŞ 11.08.2024 13:40 GÜNCELLEME 11.08.2024 14:00
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MasterChef'te ilk haftanın eleme adayları açıklandı. Doğallığıyla yarışmanın en sevilen isimlerinden biri haline gelen Ayşe, kırmızı takımın kaptanlığını üstlendi. Ancak eleme döneminden bu yana tavırları ve üslubuyla diğer yarışmacıların antipatisini kazanan Deniz, son bölümde de tartışma yarattı. Ayşe'yi üzen Deniz'in davranışlarına, kırmızı takımın bir diğer yarışmacısı Zeynep de sert tepki gösterdi.

ZEYNEP'TEN DENİZ'E SERT ELEŞTİRİ!

Zeynep, "Deniz'i susturamadığı için Ayşe'ye oy verdim. Kaptan olsam Deniz'le ciddi bir kavga ederdim. Çok saçma konuşmaları var, artık sıkıldım. Ayşe'yi sabahtan beri üzüyor, herkesin sinirlerini bozdu. Takımın moralini alt üst etti, yalan yanlış şeyler söylüyor. Sinirlerimizi bozdu, söyleyecek bir şeyim kalmadı." şeklinde açıklamalarda bulundu.

DANİLO'DAN DESTEK GELDİ!

Zeynep'in açıklamalarının ardından söz alan Danilo Zanna, Deniz'in söylemlerine karşı çıktı. Ünlü şef, "Kaptan olmaya çalıştı ama izin vermediniz. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim çünkü kendi gözlerimle gördüm. Bundan sonra onu suçlamak biraz fazla değil mi? Hepiniz oradaydınız, görmek istememek görmedim anlamına gelmez. Bunu rahatlıkla paylaşabilirim." dedi.

Bu olayların ardından MasterChef'te Ayşe ve Deniz arasındaki gerginliği daha da artırdı. 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Nazan 3 hafta önce Şikayet Et
    Deniz mutlaka diskalifiye olmalı arkada bir sürü yedek ne bekleniyor onun yüzünden seyretmeyecrğim hiç bir şey bilmediği için bayılma ve kavga çıkarıyor şefler ve Acun bey diskalifiye bekliyoruz
    Cevapla
  • Bolice 4 hafta önce Şikayet Et
    Deniz ekibin motivasyonunu bozduğu için secimlerde en sona kaldi bundan sonrada kimsenin seçeceğiniz dusunmuyorum
    Cevapla
  • Senol 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu seferki yarışma yarıda kalır denız gıbı ınsana bu imkânı tanıdınız yazıklar olsun ucunuzede ben artık seyretmiyorum tat veremiyorsunuz sizlerde şov yapıyorsunuz
    Cevapla
  • Mustafa KOCA 4 hafta önce Şikayet Et
    Söke söke alması lazım zayıflık göstermemek lazım yoksa başını ezerler. Dik dur diklenme
    Cevapla
  • KURTOGLU 4 hafta önce Şikayet Et
    boş bir program
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran lideri Pezeşkiyan'dan sürpriz çıkış: Başkenti taşımalıyız
IMF'ye en fazla borcu olan ülke açıklandı! Türkiye'nin borcu ne kadar?