Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Müjde Uzman kriz geçirdi! Sevenlerini korkuttu

Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nde Alev karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen, bu sezonda ise diziden ayrılan Müjde Uzman sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. Oyuncu Müjde Uzman hastanelik oldu.

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Müjde Uzman kriz geçirdi! Sevenlerini korkuttu
Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Müjde Uzman kriz geçirdi! Sevenlerini korkuttu
GİRİŞ 20.08.2024 10:53 GÜNCELLEME 20.08.2024 10:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

39 yaşında oyuncu Müjde Uzman, en son Show Tv ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılma haberi ile gündeme gelmişti. Müjde Uzman sevenlerini bir kere daha üzdü. 

2001'den beri oyunculuk kariyerine devam eden, Kızılcık Şerbeti'nden sonra ise '13 Urgan' isimli yapım ile el sıkışan Müjde Uzman Çeşme'ye tatil yapmaya gitti. Tatil mekanında rahatsızlanan oyuncu astım krizi geçirdi.

Sağlık durumu ile ilgili açıklamayı sosyal medya üzerinden veren Müjde Uzman, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Astımdan cortlayınca... Neyse ki Hasan hemşire var. Hızır gibi, yetişti. Ama gidemedim. Bu Çeşme beni göndermiyor hep...

Barış Arduç'tan Hande Erçel açıklaması! 'Keşke daha uzun...'Barış Arduç'tan Hande Erçel açıklaması! "Keşke daha uzun..."

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ben 4 hafta önce Şikayet Et
    Hee vaah vah cook üzüldüm
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onu bile isyan ettirdiler: Aysever'den Murat Ongun ve Ekrem İmamoğlu'na sert sözler
İsrail'in 10 saniye oyunu! Gözleri çıktı elleri koptu