Yavuz Bingöl mahkemelik oldu: 2 yıl hapis cezası...

59 yaşındaki türkücü Yavuz Bingöl kendisine edilen hakareti affetmedi. Yavuz Bingöl "Öküzün kafası o kadar çalışır" diyen sosyal medya kullanıcısı hakkında suç duyurusunda bulundu ve hakaret suçundan hapis istemi ile dava açtı.

Yavuz Bingöl mahkemelik oldu: 2 yıl hapis cezası...
Yavuz Bingöl mahkemelik oldu: 2 yıl hapis cezası...
GİRİŞ 16.08.2024 17:16 GÜNCELLEME 16.08.2024 17:17
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

1988'den beri yaptığı müzik ve söylediği türkülerden adından söz ettiren Yavuz Bingöl, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen hakareti görmezden gelmedi, konuyu adli mercilere taşıdı. 

İddiaya göre, Facebook'ta Yavuz Bingöl ile ilgili bir haber yayınlandı. Haberin altına Alper A. adındaki 73 yaşındaki bir kullanıcı "Senin özgürlük anlayışın o kadar, öküzün kafası o kadar çalışır" yorumunu yaptı. 

Kendisine edilen hakareti affetmeyen Yavuz Bingöl, kişilik haklarının saldırıya uğradığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Alper A. konuyla ilgili ifadesini verdi. Verdiği ifadede ise yorum yazıp yazmadığını hatırlamadığını söyledi. 

2 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Alınan bilgiye göre, Yavuz Bingöl, Alper A. hakkında 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti hakkında hakaret' suçundan daha açtı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek davada Alper A. için 2 yıl hapis cezası isteniyor. 

Alişan'dan sevindiren haber! Eşiyle ilgili müjdeyi duyurduAlişan'dan sevindiren haber! Eşiyle ilgili müjdeyi duyurdu

KAYNAK: HÜRRİYET
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Meral 3 hafta önce Şikayet Et
    73 yaşında olması Yavuz Bingöl için istediği hakareti yapma hakkını veriyor mu? Sonra Yavuz Bingöl şikayet edince adam 73 yaşında diye olayı duygusal olarak manipüle ediyorlar
    Cevapla
  • Baba yorgun54 1 ay önce Şikayet Et
    Geri adım atma gereği yapılsın yıllardır milleti ve milletin değer verdiği sanatçılara sadece görüş ve düşünceden dolayı kendilerine benzetemediklerinden dolayı yapmadıkları hakaret kalmadı sonra savunmaları insanları ayrıştırıyorlar diye biliyorlar
    Cevapla
  • Faik tarik 1 ay önce Şikayet Et
    Yavuz Bingöl keşke soyadın bingöl olmasaydı bu soyadı hiç hak etmiyorsun. Yerinde olsam şikayetini geri alırım yorumcular tarafından sana bedeli çok ağır olacak buna emin ol.
    Cevapla
  • Serra 3 hafta önce Şikayet Et
    Soyadiyla ne alakası var Adama hakaret edilmiş aferin iyi yaptınmi diyecekti.bende sana burda hakaret etsem mesela ağzına sağlık mi diyecen .kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda .ister sanatçı olsun ister başka biri kimse kimseye hakaret edemez
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Boş yapma kimseyi sevmek zorunda değil insan kimse kimseye hakaret edemez
    Cevapla
  • Fatih 1 ay önce Şikayet Et
    Yavuz Bingöl sanatçılığı ile örnek insan müziği ve yorumu ile muhteşem bir sanatçı ustasıdır. Yavuz Bingöle hakaret eden kişiyi kınıyoruz, ceza alması içinde Adeletin yerinde olacağından eminim. Hakaret edenler neden yaptığını bu millet farkında Yavuz Bingölü sizin gibi zihniyetlere yedirmeyiz.
    Cevapla
  • anladım 1 ay önce Şikayet Et
    ceza alır kesin karşıdaki havuzdan bu
    Cevapla
  • Mücahid Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Alemlerin Rabbi yaratıcısı sahibi hükümdarı milyarlarca yıldır herşeyi yoktan var edip ayakta tutan Allah'a ! Hükümlerine ! İlkelerine ! Peygamberine ! Kitabına müslümanlara şeytanın iti köpeği gibi saldırıp hakaret eden ! Pisliğin zerresi kadar ederi var mı yokmu kendine bakmadan ! hatta hayatını Alemlerin rabbinin hükümlerine ilkelerine hukukuna ilahi adaletine savaşmayla geçirenlerden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'da patlatılan cihazlarla ilgili ilk bilgiler: Eski teknoloji ölüm tuzağına dönüştü!
AK Parti'den yeni emeklilik sistemi ve 'Memur Yasası' açıklaması